DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Jouw talent ontwikkelen > Loopbaan in eigen hand

Loopbaan in eigen hand

Met OTIB neem je zelf je eigen loopbaan in handen. Jij zit aan het stuur, wij zijn de motor. Maar hoe ondersteunen we je?

Met onze loopbaanprojecten weet je zeker dat je een onafhankelijk en betrouwbaar loopbaan- of ontwikkeladvies krijgt. En leert je wat je zelf kunt doen om je ambities waar te maken. Hier kun je gelijk mee starten, want na elk van de onderstaande trajecten krijg je een scholingstegoed van €500,- om concrete stappen te zetten. Lees dus snel wat de mogelijkheden zijn.   

TopStarters  
Sportieve interactieve dagen voor ambitieuze monteurs tot 25 jaar. Haal het beste uit jezelf. Leer samenwerken, omgaan met tegenslagen, creatief denken, oplossingen zoeken en nog veel meer. Altijd bij jou in de buurt.

TopVakmanschapsdagen
Heb je TopStarters gevolgd? Dan zijn de TopVakmanschapdagen echt iets voor jou! Tijdens deze bijeenkomsten ga je dieper in op de thema’s van TopStarters. Maar ook ga je aan de slag met andere onderwerpen zoals projectmanagement.  

Sterk in je werk
Wat wil je ontwikkelen? Waar wil je naartoe? Of waar móet je naartoe ontwikkelen, gezien de nieuwe trends? De avondworkshop Sterk in je werk helpt je met het beantwoorden van deze en andere belangrijke vragen. Bij jou in de regio!

50+Workshop
Speciaal voor zeer ervaren vakmensen is er de 50+workshop. Tijdens deze workshop ga je met leeftijdsgenoten aan de slag. Vragen die aan de orde komen zijn: Hoe kan ik mijn ruime ervaring het beste inzetten? Hoe ga ik mij verder ontwikkelen? Hoe ga ik om met een jongere generatie (en zij met mij)?

OTIB-etalage
Wil je weten welke opleiding bij jou past? Ga dan naar de OTIB-etalage. De OTIB-Etalage geeft je een overzicht van trainingen, cursussen en opleidingen die relevant zijn voor de installatietechniek. Voor zowel vakgerichte als algemene onderwerpen. Je kunt gemakkelijk op trefwoord en vakgebied een geschikte training, cursus of opleiding vinden. Je werkgever kan een financiële tegemoetkoming ontvangen voor de scholingskosten. Kijk hier voor meer informatie.

EVC-traject
Tot slot. Heb je al veel praktijkkennis in huis, maar wil je weten waar je staat? Dan is het EVC-traject misschien iets voor jou. Het Ervaringscertificaat (EVC) is dé manier om je ervaring, kennis en kunde te bepalen en deze te vertalen naar landelijk erkende kwalificaties. Een mooi beginpunt voor verdere scholing en ontwikkeling.

Mijntechniekloopbaan.nl
Ook kun je met je loopbaan aan de slag op mijntechniekloopbaan.nl. Op deze website breng je zelf je kennis en vaardigheden in kaart en verken je je toekomstmogelijkheden. In één oogopslag zie je welke stappen je kunt zetten om je doelen te bereiken. 

Deel deze pagina