Winkelwagen
OTIB > OTIB producten > Algemene uitleg

Welkom

Welkom bij OTIB Producten! 
In OTIB Producten kunt u terecht voor brochures, regioproducten, DVD, games en voorlichtingsmaterialen. De meeste producten kunt u eenvoudig kosteloos bestellen of downloaden. Voor bepaalde producten is het nodig om u te registeren. 
 
Wilt u direct een account aan maken? Klik hier om u te registeren.
 
Bekijk alle producten op uw gemak of maak een selectie op basis van uw doelgroep, categorie en/of producttype. Hieronder ziet u een selectie van onze producten.

Beroepenvoorlichtingsfilm De Techniek achter Lowlands

Onderwerp: Beroepenvoorlichtingsfilm over de vakmensen verantwoordelijk voor de opbouw van het Lowlands festival

 

info stuur door download

/Upload/100_Cursus.jpg

Stressregulering 1-op-1 coachingstraject

De risico’s van ongezond werken en het belang van stressregulering staan tijdens dit coachingstraject centraal. Voor leidinggevenden is het immers van groot belang invloed te kunnen uitoefenen op het eigen stressniveau en om in balans te blijven.

info stuur door Inschrijven

Workshops Aikido en techniek

Speciaal voor jongeren zijn er drie workshops met Aikido en Techniek ontwikkeld door OTIB. Door de combinatie van sport en techniek ontdekken de leerlingen op een aansprekende, interactieve manier de vele mogelijkheden in drie unieke Aikido en Techniek workshops: Ontdekken van Techniek, Beroepsoriëntatie en de Toekomst van Techniek.
 
info stuur door

Workshop Inclusief Leiderschap

Bedrijven met een diversiteit aan werknemers zijn creatiever, slagvaardiger, kunnen het contact met de (ook nieuwe) klant borgen en verhogen hun innovatiekracht. Wilt ook u  u uw organisatie laten groeien?

info stuur door Inschrijven

Alles is Techniek Experience

Onderwerp: In de Alles is Techniek Experience maken leerlingen uit het VMBO op een aantrekkelijke en interactieve manier kennis met de vele mogelijkheden die techniek hen te bieden heeft.

info stuur door

Mini-verbeterprogramma: Help ons te starten met verbeteren

In company training om de effectiviteit van uw organisatie verbeteren, de interne samenwerking stimuleren en de faalkosten in uw overdracht te reduceren.  

info stuur door

Servicepunt Arbeidsmarkt Mobiliteit (SAM)

Onderwerp 
Bij SAM houden we van de technische installatiebranche: het is dé branche die de technische toekomst van Nederland gaat maken. Maar wie gaat het doen? En waar vind je de juiste mensen? Het Servicepunt Arbeidsmarkt Mobiliteit (SAM) helpt je kosteloos bij het vinden van talent. Zo krijg je het talent dat je nodig hebt én bespaar je tijd en geld.

info stuur door Ga naar de website

Praktijkopleider Praktijkleren

Aan de slag als praktijkopleider maar nog geen ervaring? Dan is dit de juiste cursus voor jou. Je leert de beroepspraktijkvorming (BPV) van jouw leerling te organiseren, een opleidingsplan te maken en de contacten met de school te onderhouden.
 

info stuur door

Leertraject Verbindend Ondernemen

Het leertraject Verbindend Ondernemen is voor installatiebedrijven die willen vernieuwen, maar daarin ondersteuning, kennis en een plan van aanpak zoeken.

info stuur door Inschrijven

Sociale Innovatie Magazine (SIM) 3

Onderwerp: In het nieuwste Sociale Innovatie Magazine (SIM) staat het nieuwe ondernemen centraal.  

info stuur door download bestel

1.04 Wat heeft u aan OTIB in 2018?

In de brochure Wat heeft u aan OTIB in 2018? vindt u een compact overzicht van instrumenten, activiteiten en regelingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en voorlichting.
 
info stuur door download bestel

Kwalificerend Beoordelen

Ben je in het kader van de diplomering betrokken bij de eindbeoordeling –ook wel kwalificerende beoordeling- van jouw leerlingen?

info stuur door Inschrijven

Werklunches

Onderwerp: Sinds dit jaar heeft OTIB een vernieuwde regiostructuur. Met de komst van een regiomanager Bedrijven kunnen we u dichter bij huis beter bedienen.
 

info stuur door

Functioneren InstalLeren voor Leidinggevenden

Samen met een ervaren workshopleider en collega’s van andere kleinere bedrijven gaat u aan de slag met de doelen, de opbouw en de technieken van uw functioneringsgesprekken.

info stuur door

Wat heeft u aan OTIB in 2018?

Onderwerp: In de brochure Wat heeft u aan OTIB in 2018? vindt u een compact overzicht van instrumenten, activiteiten en regelingen.

info stuur door download bestel

Werkplekbegeleider

De 2-daagse cursus Werkplekbegeleider is praktisch ingericht, de theorie volgt je in je eigen online omgeving. In de cursus ontwikkel je de competenties om het leervermogen van jouw student of collega te verbeteren.

info stuur door Inschrijven

Trends en ontwikkelingen in de technische installatiebranche 2018

Onderwerp: In deze nieuwe editie van Trends en ontwikkelingen in de technische installatiebranche wordt gekeken naar de bedrijvigheid, arbeidsmarkt en beroepsopleiding in de periode 2018- 2022.

info stuur door download bestel