DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest

Home > Over Otib > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

OTIB op de Elektro Vakbeurs Hardenberg

13-10-2017

OTIB op de Elektro Vakbeurs Hardenberg

12, 13 en 14 december in Hardenberg 

Op 12, 13 en 14 december vindt in Hardenberg de Elektro Vakbeurs 2017 plaats. Net als op de in september plaatsgevonden Installatie Vakbeurs 2017 is OTIB met het LoopbaanCentrum en de College Tour ook dit jaar weer nadrukkelijk op de beurs aanwezig.
 
Evenals de honderden op de beurs vertegenwoordigde bedrijven en instellingen grijpt OTIB opnieuw de kans aan om de technische installatiebranche zo goed mogelijk in de schijnwerpers te zetten. De uitdagingen van en de loopbaanmogelijkheden in de branche richten zich hierbij zowel op de professionals in de branche als op de beursbezoekende vaktalenten.
 

LOOPBAANCENTRUM

Voor het vinden van de juiste baan of de geschikte medewerker, passende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden en carrièrekansen brengt het mede door OTIB opgezette LoopbaanCentrum vraag en aanbod op de beurs bij elkaar. De honderden exposanten en een veelvoud aan bezoekers hebben in het centrum de mogelijkheid vacatures, cv’s, opleidingen en cursussen aan te bieden. Bovendien geeft het LoopbaanCentrum de bezoekers deskundige tekst en uitleg over alle ondersteuningsmogelijkheden voor (bij)scholing binnen de technische installatiebranche.
 

MEER INFORMATIE

Meer informatie over de opzet en de deelnemers van de Elektro Vakbeurs Hardenberg 2017 vindt u hier MBO-scholen die willen deelnemen aan de College Tour kunnen hiervoor contact opnemen met Helen de Groot via h.degroot@otib.nl en via 06-2880015.
 

Deel deze pagina