DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Scholing > Scholingsbeleid

Scholingsbeleid

Realiseer uw doelen en ambities

Technologische ontwikkelingen en snelle maatschappelijke veranderingen leiden tot andere klantvragen. Vakmensen in de technische installatiebranche spelen hierop in dankzij de juiste scholing. OTIB biedt verschillende instrumenten die kunnen ondersteunen bij het ontwikkelen en opzetten van scholingsbeleid.

OTIB-SKILLSMANAGER

Wilt u weten welke ontwikkelingen op uw bedrijf afkomen? Wilt u hierop kunnen inspelen met gekwalificeerd personeel? Het instrument OTIB-skillsmanager biedt de praktische ondersteuning bij de ontwikkeling van uw personeel.
 
OTIB-skillsmanager helpt u bij het voorbereiden en voeren van een intake-, scholings- of functioneringsgesprekken. Met OTIB-skillsmanager krijgt u inzicht in de ontwikkelingen in de branche en daarbuiten die uw bedrijf mogelijk raken en wat u vervolgens kunt doen. Ook biedt OTIB-skillsmanager u een op elke werknemer afgestemd opleidingsadvies. 
 
Kortom: OTIB-skillsmanager is een waardevol instrument dat u kosteloos kunt gebruiken. Direct aan de slag? Op de website vindt u de werkgevers- en werknemersvariant. 
 

BEDRIJFSOPLEIDINGSPLAN

De ontwikkeling van uw werknemers en uw organisatie gaan hand-in-hand. Het BedrijfsOpleidingsPlan (BOP) helpt u hiervoor een gedegen plan te schrijven.
 
OTIB ondersteunt u graag bij het opstellen van uw BedrijfsOpleidingsPlan. Neem voor meer informatie contact op met de Servicedesk via telefoonnummer 0800 - 885 58 85 (kosteloos) of per e-mail.


Wilt u het BedrijfsOpleidingsPlan gebruiken voor een collectieve OSR-aanvraag? Stel dan uw BedrijfsOpleidingsPlan op via OTIB-online.

Deel deze pagina