DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Persoonlijke ontwikkeling

Stimuleren van persoonlijke groei

Om in te kunnen spelen op de snel veranderende markt, is persoonlijke ontwikkeling van werknemers cruciaal. Loopbaan- en opleidingsbeleid draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van werknemers, maar zorgt er ook voor dat een bedrijf kan meegroeien met de markt. OTIB biedt verschillende instrumenten en projecten aan om de loopbaanontwikkeling van werknemers te stimuleren en werkgevers te ondersteunen bij loopbaan- en opleidingsbeleid:

  • Het project TopStarters daagt OTIB jonge werknemers uit na te denken over de ontwikkeling van hun loopbaan. Ontdek de activiteiten van dit project en ervaringen van deelnemers.
  • Het Ervaringscertificaat (EVC) is een instrument dat inzichtelijk maakt welke kennis, ervaring en vaardigheden een werknemer heeft en wat de mogelijkheden zijn om verder door te groeien.
  • Het digitale instrument OTIB-skillsmanager geeft u een op elke werknemer afgestemd opleidingsadvies. 
  • In het project Technologie Thuis Nu! laat OTIB de technologische ontwikkelingen voor woningaanpassingen zien. Een goed voorbeeld hoe met het verbreden van competenties binnen een bedrijf nieuwe markten kunnen worden benut. 
  • Gezond en veilig werken staat iedere dag voorop in de installatiebranche. Via II Mens en Werk vindt u meer informatie over de Arbocatalogus voor de installatie- en isolatiebranches en handige instrumenten zoals toolboxen, hand outs en inspirerende video’s.
Deel deze pagina