DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Coachingstraject Stressregulering

Gezonde spanning helpt mensen goed te presteren. Hierdoor word je alerter, ben je geconcentreerder en werk je effectiever. Te veel ongezonde spanning (stress) heeft invloed op je vitaliteit, gezondheid en het prestatievermogen. Als ongezonde spanning te lang aanhoudt kan dit leiden tot ziekteverzuim, lagere productiviteit, minder werkplezier, minder vermogen om goed samen te werken of te communiceren met anderen. Om dat te voorkomen is er het coachingstraject Stressregulering.

Voor leidinggevenden is het van groot belang invloed te kunnen uitoefenen op het eigen stressniveau en om in balans te blijven. Stress bij jou als leidinggevende heeft invloed op het welbevinden en presteren van je medewerkers. Het 1-op-1 coachingstraject Stressregulering is gericht op het vasthouden van adrenaline, maar ongezonde stress te verminderen.  Speciaal voor teamleiders, projectleiders en leden van het managementteam.

Programma
De coaching wordt gegeven in sessies van twee uur verspreid over vijf weken. Deelname is een 1-op-1 coachingstraject. De kosten bedragen 150 euro per deelnemer per sessie (exclusief BTW).U bepaalt zelf hoeveel sessies u wilt volgen, met een maximum van vijf sessies in totaal

Aanmelden
Heb je belangstelling? Stuur dan een mail naar cursusinfo@otib.nl

Deel deze pagina