DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


De P&O Masterclass: bouwen aan de toekomst

Nieuwe technologieën, nieuw werkgeverschap, veranderende markten, veranderende opdrachtgevers, samenwerken buiten de keten. Het zijn maar enkele ontwikkelingen die de bedrijven in de technische installatiebranche raken. De veranderingen, uitdagingen en kansen waar de vakmannen en -vrouwen in jouw bedrijf mee moeten omgaan. Jij, als P&O-professional, hebt de sleutel in handen om de vakmensen in jouw bedrijf verder te helpen. In de masterclasses voor P&O-professionals nemen we je graag mee op jouw eigen ontdekkingstocht. Interactief. Met actuele thema’s, concreet passend bij jouw praktijk.

De P&O-masterclasses van OTIB verbinden kennis en ervaring aan jouw dagelijkse praktijk en helpen je om je P&O-vakmanschap te versterken. De bouwstenen van de masterclasses zijn ontmoeten, verdiepen en van elkaar leren. Per masterclass gaan we in op een specifiek thema dat relevant en actueel is.

Programma
In de tweedaagse masterclass ga je samen met andere branche-P&O’ers aan de slag met de theorie en de praktijk van diversiteit en inclusie. Zo vergroot je op de eerste dag je inzicht in de begrippen diversiteit (een mix van verschillen) en inclusie (de manier waarop je met verschillende mensen omgaat) en bekijk je alle voor je bedrijf relevante factoren die aan deze begrippen zijn verbonden. Op de tweede dag stel je een specifiek op jouw bedrijf gericht plan van aanpak op waarbij je je laat inspireren door best practices en gebruik maakt van werkbare instrumenten.

Waar en wanneer
De uit twee bijeenkomsten van vier uur bestaande P&O-masterclass vindt plaats op de volgende data en locaties:

  • Omgeving Zwolle: 4 en 21 november
  • Omgeving Amsterdam: 5 en 25 november
  • Omgeving Den Bosch: 7 en 26 november

Meer informatie en aanmelden
De masterclass staat open voor iedereen die in zijn of haar bedrijf verantwoordelijk is voor P&O. Kijk voor meer informatie en je kosteloze deelname op www.otib.nl/PenO_masterclass_2019 of neem contact op met de OTIB Supportdesk via 0800-8855885!

 

Deel deze pagina