DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


De P&O Masterclass: bouwen aan de toekomst

Nieuwe technologieën, nieuw werkgeverschap, veranderende markten, veranderende opdrachtgevers, samenwerken buiten de keten. Het zijn maar enkele ontwikkelingen die de bedrijven in de technische installatiebranche raken. De veranderingen, uitdagingen en kansen waar de vakmannen en -vrouwen in jouw bedrijf mee moeten omgaan. Jij, als P&O-professional, hebt de sleutel in handen om de vakmensen in jouw bedrijf verder te helpen. In de masterclasses voor P&O-professionals nemen we je graag mee op jouw eigen ontdekkingstocht. Interactief. Met actuele thema’s, concreet passend bij jouw praktijk.

De P&O-masterclasses van OTIB verbinden kennis en ervaring aan jouw dagelijkse praktijk en helpen je om je P&O-vakmanschap te versterken. De bouwstenen van de masterclasses zijn ontmoeten, verdiepen en van elkaar leren. Per masterclass gaan we in op een specifiek thema dat relevant en actueel is.

Programma
De masterclass bestaat uit twee dagen. Op de eerste dag maak je kennis met de theorie. Op de tweede dag ga je actief aan de slag met het praktisch vormgeven van de kansen en mogelijkheden. De gekozen thema’s zijn elk jaar actueel en passend bij de uitdagingen die jij aan wilt gaan. De opzet is interactief en vernieuwend.

Waar en wanneer
Op dit moment zijn de data en thema’s voor 2019 nog niet bekend. Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe data? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

 

Deel deze pagina