DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Goede Start voor begeleiders van zij-instromers

Heb je één of meer zij-instromers in dienst of denk je erover na om zij-instromers in dienst te nemen? Weet dan dat OTIB je kan ondersteunen bij het begeleiden van nieuwe medewerkers! Speciaal voor werkplekbegeleiders in de technische installatiebranche is training ‘Goede Start voor begeleiders van zij-instromers’ ontwikkeld. Deze training biedt werkplekbegeleiders de juiste handvatten om de nieuwe medewerkers goed te begeleiden.

Een groot deel van de nieuwe medewerkers in de technische installatiebranche bestaat op dit moment uit zij-instromers met weinig of geen ervaring in de branche. Zij moeten nieuwe talenten ontwikkelen, maar ook wennen aan de branche! Deze training helpt werkplekbegeleiders de nieuwe medewerkers een thuisgevoel te geven en hen snel door te laten groeien naar zelfstandig specialist.

Programma
In de training gaan de deelnemers onder meer aan de slag met de beeldvorming die zij-instromers van de branche hebben en de wijze waarop je mensen kunt stimuleren. Ook leren zij mogelijke problemen bij de nieuwe medewerkers te herkennen en hen gericht in hun werk te motiveren. Daarnaast helpt de training bij het versterken van de ambassadeursrol van de branche. Met deze training ontwikkelen de deelnemers zich tot een sterke partner van nieuwe medewerkers op de werkvloer.

De training bestaat uit een volledige trainingsdag (van 9.00 tot 16.00 uur) met een terugkommoment (van 16.00 tot 19.00 uur) na zes weken. Na afloop van de training kunnen de deelnemers tijdelijk gebruik maken van een hulplijn. Daarnaast kunnen zij een beroep doen op individuele coaching. Meer informatie hierover ontvangen de deelnemers tijdens de training.

Waar en wanneer?
Voor 2019 worden nieuwe data en locaties gepland. Je kunt de training ook incompany volgen.

Voor meer informatie over de training kun je contact opnemen met OTIB-projectmanager Yvonne Hermkens via y.hermkens@otib.nl.

Deel deze pagina