DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Sterk in je Werk Wie ben ik, wat wil ik, wat vraag ik?

 

Wie in de technische installatiebranche werkzaam is, of dit nu in de binnen- of buitendienst is, ontkomt niet aan het volgen van cursussen en trainingen. Door bij te blijven in kennis, kun je antwoord geven op technische en maatschappelijke vragen van morgen. Maar ook je persoonlijke ontwikkeling is essentieel om in te kunnen blijven springen op (onverwachtse) veranderingen. De workshop Sterk in je Werk ondersteunt je  hierin. Stel jezelf de vragen: wie ben ik? wat wil ik? wat vraag ik?

Ieder jaar organiseren we door heel Nederland de workshop Sterk in je Werk. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling, loopbaanwensen en ambities. De workshop is voor werknemers van 26 tot en met 49 jaar. Deelname aan de workshop is kosteloos.

Programma
In een interactieve, prikkelende presentatie kijken we naar begrippen als loopbaan, ambitie, kennis en kunde. Tijdens de workshop gaan werknemers met collega’s uit de branche aan de slag met de vragen ‘Wat is mijn ambitie?’, ‘Welke ontwikkelingen zijn daarbij relevant?’ en ‘Welke stappen kunnen mij helpen om mijn ambitie te realiseren?’.  Maar ook: ‘waar ligt mijn perspectief?’, en ‘op welke manier ben en blijf ik interessant voor mijn werkgever?’.

Waar en wanneer
De data voor 2020 zijn nog niet bekend, vanaf april volgt meer informatie over de data en locaties. www.sterkinjewerk.otib.nl

Deel deze pagina