DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Thema > Subsidies

Tegemoetkomingen voor scholing en ontwikkeling

OTIB daagt vakmensen in de technische installatiebranche uit om hun talenten te ontdekken en versterken. Dat kan door middel van een opleiding, training, workshop of cursus.  Er zijn genoeg mogelijkheden om een volgende stap te zetten. En vooral om nieuwe kansen te verzilveren met groeiend vakmanschap. 
 
OTIB heeft een aantal scholingstegoeden die vakmensen ondersteunen om een eerste of volgende stap te zetten in hun vakmanschap: 
  • De nieuwe Stimuleringsregeling Praktijkbegeleiding (STIP) biedt je een tegemoetkoming in de kosten van het begeleiden van technische én niet-technische leerling-werknemers (vanaf 1 augustus 2019). Start uw BPV voor 1 augustus 2019 dan komt hij wellicht in aanmerking voor een tegemoetkoming onder de BPV-regeling klik hier.
  • De Ontwikkelingsstimuleringsregeling: een tegemoetkoming in de kosten van trainingen, cursussen, workshops etc. 
  • Het Ervaringscertificaat: een tegemoetkoming om de ervaring, kennis en kunde van de vakman of vakvrouw zichtbaar te maken als startpunt voor eventuele vervolgscholing.
  • De stimuleringsregeling VIZI staat voor ‘Voorschakelen Installatietalent Zij-Instroom’ en is bedoeld voor installatiebedrijven die via zij-instroom nieuwe vakmensen aantrekken. 
Deel deze pagina