DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Breng vakmanschap in kaart met het ervaringscertificaat (EVC)

Het ervaringscertificaat maakt duidelijk hoe waardevol je als medewerker bent. Het laat zien wat je weet en kunt. Daardoor sta je sterker in je werk. Soms is de uitkomst verrassend, voor jezelf én voor je werkgever. In een ervaringscertificaat worden je vaardigheden (competenties) officieel erkend. Dat kan helpen bij je ontwikkeling als vakmens (als je wel de ervaring hebt, maar niet het diploma). En wat heel belangrijk is: het geeft je meer zelfvertrouwen en waardering.

OTIB biedt een subsidie van maximaal € 1.400,- om een EVC-traject aan te vragen en je door OTIB te laten begeleiden.

EVC-begeleiders
Wil je meer weten over EVC, neem dan contact op met de EVC-begeleider in jouw regio. Zij vertelt je graag hoe het werkt en helpt je met de aanvraag.

• Noord Nederland & Noord-Holland-Noord, Pietsje Kinderman, p.kinderman@otib.nl 06 - 83 914 419

• Gelderland & Overijssel, Monique Derks, m.derks@otib.nl 06 - 41 552 708

• Zuid-Holland, Midden-Nederland & Noord Holland-Zuid, Diane de Vries, d.dvries@otib.nl 06 - 81 696 665

• Zuid Nederland, Dorathe bij ’t Werk, d.bijtwerk@otib.nl 06 - 51 721 596

Je kan ook de supportdesk van OTIB bellen via 0800 - 885 58 85 of e-mailen: support@otib.nl.  Direct een tegemoetkoming voor de EVC500 of reguliere EVC declareren, kijk dan hier

Voorwaarden 
Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming, dient de werknemer die het EVC-traject volgt een arbeidsovereenkomst bij een bij OTIB aangesloten bedrijf te hebben. Met ingang van 1 september 2019 ontvangen ook directeuren-eigenaren van bedrijven die afdragen aan OTIB subsidie na afronding van hun EVC-procedure Werkverantwoordelijke Installatie. 

De tegemoetkoming voor het EVC-traject kan niet in combinatie met de andere EVC-regeling, de BPV-regeling of regeling MIT en duaal HBO worden aangevraagd.

Het EVC-traject dient te worden uitgevoerd door een erkende EVC-aanbieder. Hier staat een overzicht van erkende EVC-aanbieders.

De flyer van EVC vind je hier.

Meer weten over de voorwaarden:

EVC500-reglement
Reguliere EVC-reglement

Deel deze pagina