DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


De Ontwikkelingsstimuleringsregeling (OSR)

Wil je meer leren? Bijblijven in je vakgebied? Een nieuwe opleiding volgen? Met de Opleidingsstimuleringsregeling (OSR) kan dat!  
 
Wat is de OSR?
Om jouw ontwikkeling te stimuleren heeft OTIB de Ontwikkelingsstimuleringsregeling, kortweg de OSR.  Met deze regeling krijgt je werkgever een tegemoetkoming in de kosten van een opleiding of training. 
 
Ben je leidinggevende of P&O'er, bekijk dan hier wat de voorwaarden zijn voor het aanvragen van de OSR. 
 
Welke opleidingen kun je  volgen met de OSR?
In principe kun je alle cursussen of trainingen volgen die bijdragen aan jouw vakmanschap.  Dit kan een beroepsinhoudelijke cursus zijn, bijvoorbeeld leren hoe je nieuwe waterpompen installeert. Of een training gericht op competenties, bijvoorbeeld het leren coachen van jonge collega’s. Alles is mogelijk als het maar in overleg gaat met je werkgever, want hij of zij kan alleen  deze subsidie aanvragen. Alleen de verplichte cursussen VCA, BHV en EHBO zijn uitgesloten.
 
Weten welke opleiding, training of cursus bij jou past? Kijk dan eens in de OTIB-etalage, de plek waar je alle cursussen en trainingen vindt die van belang kunnen zijn voor jouw ontwikkeling!
 
Hoe vraag ik de OSR aan? 
Het aanvragen van de OSR gaat via je werkgever. Nadat jullie samen hebben besloten welke scholing je gaat volgen en deze ook is betaald, kan je werkgever eenvoudig hier de subsidie aanvragen
 

Terug naar subsidies.
Deel deze pagina