DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Topcoaches zijn goud waard

Goede praktijkopleiders zijn onmisbaar voor de opleiding van nieuwe medewerkers. Zij brengen leerlingen de fijne kneepjes van het vak bij, begeleiden hen bij de opleiding en enthousiasmeren ze voor het vak. Het zijn topcoaches die gaan voor het team en de wedstrijd. Coachend naar de top. Speciaal voor deze topcoaches heeft OTIB een bijzonder programma: de topcoachdagen
 
Tijdens de TopCoach Dag wordt er aandacht besteed aan de coachende vaardigheden van de praktijk- en werkbegeleiders om jongeren van nu (nog) beter en succesvoller te begeleiden. Kennismaking met praktische, coachende vaardigheden die direct in de praktijk toegepast kunnen worden en het delen van kennis en ervaring met collega's uit het vak zijn onderwerpen die aanbod komen.
 
Programma
Een interactief en uniek programma op een unieke locatie. Dat is wat de topcoachdagen je bieden. Het programma ziet er als volgt uit: 
  • 09:30: Opening Topcoach Dag
  • 09.45 uur: Helden workshop door Wilfred Genee
  • 11.00 uur: Workshop Coachende Vaardigheden
  • 14.00 uur: ME Workshop/ Aansluitend vervolg Coachende Vaardigheden
  • 16.00 uur: Afsluiting
Waar en wanneer? 
Op dit moment zijn de data voor 2020 nog niet bekend. Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe data? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
 
Deel deze pagina