DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Topstarters: werken aan je ontwikkeling, voor jonge technici

Natuurlijk heb je de nodige technische kennis. Maar daarnaast wil je ook andere vaardigheden verder ontwikkelen, zoals samenwerken en communiceren met klanten en collega’s. Daarvoor is er TopStarters: dé dag voor jongere werknemers in de technische installatiebranche. Tijdens de TopStartersdagen ga je in interactieve workshops aan de slag om te groeien als vakman. 
 
Wat is TopStarters?
Ieder jaar organiseert OTIB door het hele land de Topstartersdagen. Speciaal voor jongeren – niet ouder dan 25 jaar – in de technische installatiebranche. Tijdens deze dag staan thema’s als samenwerken, werkdruk en communicatie centraal: stuk voor stuk belangrijke onderdelen van je dagelijkse werk. In verschillende workshops ga je zelf actief aan de slag met deze professionele vaardigheden. Ruim 12.000 jonge collega’s deden eerder al mee aan dit loopbaanevent.
 
Meer over TopStarters en direct gratis aanmelden
 
Gratis scholingstegoed van €500
Deelname aan TopStarters is gratis. Bovendien krijg je als deelnemer ook nog eens een TopStartersbon van OTIB: een scholingstegoed ter waarde van €500.  In overleg met je werkgever kun je dit tegoed gebruiken voor cursussen en trainingen. Ook krijg je na afloop van de dag een TopStarterscertificaat – een bewijs van jouw inzet om jezelf verder te ontwikkelen.
 
Meld je nu aan!
Je kunt je nu gratis aanmelden voor een TopStartersdag bij jou in de buurt. Ook je werkgever heeft informatie ontvangen over TopStarters. Bespreek daarom eerst even met je leidinggevende dat je je wil aanmelden. Dan weet hij dat je hiervoor bent uitgenodigd.
Aanmelden kan op www.topstarters.otib.nl
 
Vervolgprogramma: TopVakmanschapsdagen
Heb je al wat meer ervaring en heb je al deelgenomen aan Topstarters? Dan kun je je vaardigheden verder verdiepen tijdens de TopVakmanschapsdagen. Tijdens deze bijeenkomsten ga je dieper in op de thema’s van TopStarters. Maar ook werk je aan onderwerpen als projectmanagement. 

De TopVakmanschapsdagen zijn gratis. Na deelname ontvang je bovendien ook een scholingstegoed ter waarde van €500, dat je kunt gebruiken voor cursussen en trainingen.
 
Meer over de TopVakmanschapsdagen en direct gratis aanmelden
 
Deel deze pagina