DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Thema > Vakbus

VAKbus

Fotografie: DigiDaan


De OTIB VAKbus komt naar je toe
Wil je aandacht besteden aan de ontwikkeling van je medewerkers, maar weet je niet hoe? De OTIB VAKbus komt tijdens een pitstop langs bij  jouw vakmensen en jij bepaalt de locatie. Bij deze pitstop kijken we samen met jouw medewerkers welke stappen nodig zijn om zich verder te ontwikkelen.

De ontwikkelingen in de technische installatiebranche gaan hard. Het is belangrijk dat je medewerkers bijblijven en leren wat er voor de toekomst nodig is. Op welk gebied dat ook is. Zo blijft je bedrijf voorbereid op de toekomst.

Hoe werkt de VAKbus?
Vanaf begin juli kun je de VAKbus reserveren. De VAKbus komt langs op de locatie van jouw keuze. De pitstop duurt gemiddeld anderhalf  tot twee uur.  In de VAKbus is er plaats voor maximaal acht mensen. Als er meer dan acht geïnteresseerden zijn, boek dan meerdere sessies. Dat kan op één dag, maar ook verspreid over meerdere dagen. De vakbus is beschikbaar voor bedrijven in de regio Zuid-Holland.

Programma VAKbus
Het programma in de VAKbus bestaat uit twee onderdelen:
Workshop
De workshopleider neemt deelnemers aan de hand van een film mee in de wereld van drie collega’s, werkzaam in onze branche. Dit is de aanleiding voor een gesprek met de deelnemers en hen te prikkelen om na te denken over hun eigen ontwikkeling.

Na deze sessie kunnen de deelnemers zich direct inschrijven voor een loopbaan- of coachingsgesprek. Samen met een coach kijkt jouw medewerker welke eerste stap nodig is om zich verder te ontwikkelen. Deze gesprekken vinden plaats op een later moment, ook weer op een gewenste locatie in de VAKbus. Na een individueel loopbaan- of coachingsgesprek ontvangt iedere deelnemer een opleidingsvoucher. Hiermee kan hij of  zij echt een stap zetten in zijn of haar ontwikkeling.

Kansen
De inzet van de VAKbus is kosteloos voor bedrijven die zijn aangesloten bij OTIB. Wij vinden het belangrijk dat bedrijven en medewerkers blijvend mee komen in de innovatieve technische installatiebranche. Wij stellen vakmensen in de branche in staat om hun talent optimaal te ontwikkelen en in te zetten voor een toekomstbestendige leefomgeving. Daarbij hebben we oog voor de kansen van ondernemers en voor de vakmensen die het waarmaken.
 
Aanmelden en flyer
Meld je bedrijf nu al aan via otib.nl/reserveerdevakbus. Download hier de flyer.
 
Deel deze pagina