DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Verbindend ondernemen: Inspelen op kansen en uitdagingen

De wereld verandert: snel en onstuitbaar. En in bijna alle veranderingen speelt techniek een cruciale rol. De vakmensen van de technische installatiebranche brengen deze techniek tot leven. Als werkgever ben je je bewust van de veranderingen in de branche, de markt en de maatschappij. Maar hoe zorg je dat jouw bedrijf kan inspelen op deze kansen en uitdagingen? Waar begin je? Met het leertraject ‘Verbindend Ondernemen’ kan je de stap zetten richting een lerende en toekomstbestendige organisatie!
 Het leertraject ‘Verbindend Ondernemen’ is bedoeld voor alle bedrijven in de branche die willen vernieuwen en/of de betrokkenheid en professionaliteit van de medewerkers willen vergroten. We bieden hierbij maatwerk, want geen bedrijf is hetzelfde. 
 
Programma
Iedere deelnemer start met een eerste verkenningsbijeenkomst om leerdoelen te formuleren, de gewenste resultaten van dit leertraject te benoemen en kennis te maken met je persoonlijk adviseur.  
Na de eerste bijeenkomst kan je kiezen uit drie vervolgmodules.
  • In de module 'Analyse en planning’ breng je samen met de adviseur de sterke en zwakke punten in jouw bedrijf in kaart. Zo kun je  bepalen op welke onderdelen je het  bedrijf en jezelf wilt en kunt vernieuwen. Deze module duurt max. 8,5 dagdelen. 
  • De module ‘Voortgangsondersteuning’ heeft als doel de voortgang van het actieplan te bewaken en om voldoende aandacht te geven aan de implementatie.  
  • In de module 'Leerbijeenkomsten' kun je meer te leren over specifieke thema’s zoals:
  1. Strategie en bedrijfsdoelen
  2. Leren en ontwikkelen
  3. Leiding geven
  4. Werkorganisatie en samenwerken
  5. Innoveren
  6. Duurzame inzetbaarheid &vitaliteit
  7. De lerende organisatie
In deze module worden er specifieke workshops georganiseerd rondom deze thema's voor het management en groepjes medewerkers. 
 
Aanmelden
De kosten van het leertraject worden grotendeels door OTIB vergoed. Van de deelnemer wordt een eigen bijdrage verwacht van € 150,- per dagdeel (excl. BTW). Voor deze eigen bijdrage kun je ook de bestaande OTIB-subsidieregelingen inzetten. Aanmelden voor de cursus kan hier.
 
Deel deze pagina