DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Voor ondernemende vrouwen: de high tea bijeenkomsten

In samenwerking met Techniek Nederland en/of andere opleidingsfondsen organiseert OTIB in iedere regio regelmatig thematische High Tea bijeenkomsten. Speciaal voor ondernemende vrouwen die ‘de spil in het bedrijf zijn’. Tijdens deze bijeenkomsten wissel je, onder het genot van een High Tea, ervaringen en kennis uit over je dagelijkse werkzaamheden en meer.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor vrouwelijke directeuren/mede-eigenaren, de meewerkende vrouw van de directeur en/of de vrouw zorg draagt voor zaken als personeelsbeleid, communicatie en marketing. De bedrijven zijn niet groter dan 50 werknemers. Het doel is elkaar te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en inhoudelijk van elkaar te leren.

Programma
In de afgelopen jaren zijn verschillende onderwerpen besproken tijdens de high tea bijeenkomsten. Denk aan personeelsbeleid, PR & Communicatie, balans werk-privé,  nieuwe ontwikkelingen in de branche en veilig werken. Voortdurend kijken we naar nieuwe thema’s. De high tea bijeenkomsten vinden in elke regio plaats. Het programma voor de bijeenkomsten ziet er als volgt uit:

  • 11.45 uur: inloop
  • 12.00 uur: nuttigen gezamenlijk lunch/high tea
  • 12.45 uur: start inhoudelijke programma
  • 14.45 uur: kleine pauze
  • 15.00 uur: vervolg inhoudelijk programma
  • 16.15 uur: afsluiting

Waar en wanneer
Op dit moment zijn de volgende data voor 2019 bekend:

De VitaliTea op 7 februari 2019 in De Verspillingsfabriek te Veghel
Voeding, gezondheid en leefstijl spelen een grote rol in de duurzame inzetbaarheid van mensen. Hoe dit toe te passen, zowel persoonlijk als binnen de bedrijfssfeer, is een andere discussie. Dat is het onderwerp van deze high tea. Aan bod komen nieuwe inzichten op het gebied van voeding, de relatie met gezondheid en hoe deze twee te combineren. Verder bespreken we dilemma’s rondom het thema duurzame inzetbaarheid

Themabijeenkomst in Heerhugowaard: Bijblijven of afhaken?
In de op 19 maart in Heerhugowaard plaatsvindende training ‘Bijblijven of afhaken’ ga je actief aan de slag met het bevorderen van een goede leercultuur in je bedrijf. Kijk hier voor meer informatie en schrijf je in!

Aan de slag met integraal vitaliteitsmanagement op de Vitalitea in Amsterdam
Op 26 maart versterk je in de Vitalitea-bijeenkomst ‘Integraal vitaliteitsmanagement’ in Amsterdam je inzicht in alle aspecten die de vitaliteit van jouzelf en je bedrijf kunnen bevorderen. Kijk hier voor meer informatie en schrijf je in!

Aan de slag met duurzame inzetbaarheid in Hoogland
Op 16 april leer je in Hoogland hoe je de duurzame inzetbaarheid van zowel jouzelf als je collega’s concreet kunt versterken. Kijk hier voor meer informatie en schrijf je in!

Als eerste op de hoogte zijn van andere high tea bijeenkomsten bij jou in de regio? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Deel deze pagina