DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Voor ondernemende vrouwen: de high tea bijeenkomsten

In samenwerking met Techniek Nederland en/of andere opleidingsfondsen organiseert OTIB in iedere regio regelmatig thematische High Tea bijeenkomsten. Speciaal voor ondernemende vrouwen die ‘de spil in het bedrijf zijn’. Tijdens deze bijeenkomsten wissel je, onder het genot van een High Tea, ervaringen en kennis uit over je dagelijkse werkzaamheden en meer.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor vrouwelijke directeuren/mede-eigenaren, de meewerkende vrouw van de directeur en/of de vrouw zorg draagt voor zaken als personeelsbeleid, communicatie en marketing. De bedrijven zijn niet groter dan 50 werknemers. Het doel is elkaar te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en inhoudelijk van elkaar te leren.

Programma
In de afgelopen jaren zijn verschillende onderwerpen besproken tijdens de high tea bijeenkomsten. Denk aan personeelsbeleid, PR & Communicatie, balans werk-privé, nieuwe ontwikkelingen in de branche en veilig werken. Voortdurend kijken we naar nieuwe thema’s. De high tea bijeenkomsten vinden in elke regio plaats. Het programma voor de bijeenkomsten ziet er als volgt uit:

  • 11.45 uur: inloop
  • 12.00 uur: nuttigen gezamenlijk lunch/high tea
  • 12.45 uur: start inhoudelijke programma
  • 14.45 uur: kleine pauze
  • 15.00 uur: vervolg inhoudelijk programma
  • 16.15 uur: afsluiting

Waar en wanneer
Op dit moment zijn de volgende data voor 2019 bekend:

Aan de slag met duurzame inzetbaarheid op VitaliTea-bijeenkomst in Bergen op Zoom
Voeding, gezondheid en leefstijl spelen een grote rol in de duurzame inzetbaarheid van mensen. Maar hoe pas je dit gegeven op jezelf en je bedrijf toe? Op 23 september vindt in Bergen op Zoom een VitaliTea-bijeenkomst plaats. Deze bijeenkomst biedt je een mooie gelegenheid om hierover met andere ondernemende vrouwen in de Installatietechniek in gesprek te gaan. Vergroot je inzicht in de belangrijkste bouwstenen van duurzame inzetbaarheid en meld je snel aan!

Themabijeenkomst in Westervelde: Bijblijven of afhaken?
Speciaal voor ondernemende vrouwen in Noord Nederland organiseren OOM/Metaalunie, en OTIB/Techniek Nederland op donderdag 17 oktober in Westervelde een inspirerende themabijeenkomst waarin de leercultuur in jouw bedrijf centraal staat. Met de training ‘Bijblijven of afhaken?’ versterk je je inzicht en krijg je praktische handvatten om vakmensen in je bedrijf te stimuleren om invulling te geven aan een leven lang ontwikkelen. Daarnaast biedt de bijeenkomst natuurlijk een mooie gelegenheid om te netwerken. Meld je dus snel aan via deze link!

Themabijeenkomst in Limburg: Bijblijven of afhaken?
Speciaal voor ondernemende vrouwen in Zuid Nederland organiseren OOM en  OTIB op dinsdag 29 oktober in Limburg een themabijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst staat de leercultuur in jouw bedrijf centraal. In de bijeenkomst ‘Bijblijven of aanhaken?’ geven wij jou inspiratie én praktische handvatten om vakmensen te stimuleren blijvend (bij) te leren en natuurlijk is deze bijeenkomst een goede gelegenheid om te netwerken.

 

Als eerste op de hoogte zijn van andere high tea bijeenkomsten bij jou in de regio? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Deel deze pagina