DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Workshop inclusive leadership: diversiteit als kracht

Bedrijven met een diversiteit aan werknemers zijn creatiever, slagvaardiger, kunnen het contact met de (nieuwe) klant borgen en verhogen hun innovatiekracht. Het is dus logisch:  zet in op diversiteit!
 
In de workshop Inclusive Leadership leer je hoe je ( de bestaande) diversiteit in de organisatie kunt bevorderen en ervaar hoe jouw leiderschapsstijltalent kan stimuleren. Je leert hoe je kunt bijdragen aan het creëren van bewustwording van diversiteit in jouw organisatie. In de workshop wordt aandacht besteed aan de competenties die noodzakelijk zijn voor inclusief leiderschap, zoals onbevooroordeeld luisteren, ruimte bieden en vooroordelen opzijzetten. 
 
Programma
In een interactieve presentatie leer je meer over de invloed van en stereotypering in de dagelijkse praktijk. Deze kennis kun je meteen toepassen. Je oefent met acteurs. Na de workshop ga je naar huis met een eigen aanpak voor Inclusive Leadership en ben je  in staat om diversiteit in jouw organisatie optimaal te benutten en te bevorderen. Je kunt gesprekken voeren over diversiteit en hieraan gerelateerde issues (inclusive gespreksvoering); je herkent emoties, percepties en dilemma’s; je kunt onbevooroordeeld luisteren en bent je bewust van eigen aannames en vooronderstellingen.
 
De workshop duurt één dagdeel (maximaal vier uur), van 14.30 tot 19.00 uur. Na afloop word je een kleine avondmaaltijd aangeboden. Voor OTIB-bedrijven is deelname kosteloos. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers.
 
Waar en wanneer?
Via deze deze link kun je naar het overzicht met de actuele data en je aanmelden. 
 
Deel deze pagina