DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Innovaties > Trends in de branche

Trends in de branche

Antwoord hebben op vragen van morgen

Als bedrijf in de technische installatiebranche wilt u altijd kunnen inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen en vraagstukken. Daarom inventariseert en analyseert OTIB voortdurend de kansen voor de branche. 

OTIB Trendfiles

OTIB Trendfiles geeft maatschappelijke toekomstperspectieven, technologische ontwikkelingen en trends weer. Ook kunt u er onderzoeken vinden over de branche, bedrijven, werknemers, arbeidsmarkt, loopbaanontwikkeling, het onderwijs en nieuwe technologieën. Met OTIB Trendfiles blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de branche. Op het gebied van arbeidsmarkt, ontwikkeling, maar ook over de branche zelf. Bekijk hier alle OTIB producten.
 

Arbeidsmarkt enquête 

Diverse onderzoeksrapporten geven u een kijkje in de branche. Of het nu gaat om de huidige situatie op de arbeidsmarkt, de diverse scholings- en loopbaanmogelijkheden bij u in de regio of de aansluiting tussen onderwijs en bedrijfsleven. Een voorbeeld hiervan is de jaarlijkse Arbeidsmarktenquête. Bekijk op OTIB Trendfiles de actuele resultaten van de enquête.  
 

Kennishuis

De technische Installatiebranche verandert snel. Meer regelgeving  en normering en complexe en nieuwe technieken vragen om de juiste kennis op het juiste moment. Het Kennishuis is dé online zoekmachine voor de technische installatiebranche die elke gebruiker helpt bij het vinden van actuele en volledige antwoorden op relevante vragen. 
Het Kennishuis ontsluit zowel openbare kennis als besloten informatie. Hoewel het Kennishuis zelf kosteloos te gebruiken is, kunnen de partner-kennisinstellingen een vergoeding vragen voor het gebruik van hun besloten informatie. Het is altijd mogelijk om uw eigen abonnementen in te voeren in het Kennishuis, zodat u rechtstreeks toegang heeft tot deze informatie. Gebruikers kunnen ook discussiegroepen bouwen, kennis opdoen en delen.
 
Ontdek de mogelijkheden van het Kennishuis.
Deel deze pagina