DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Jouw talent ontwikkelen > Goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap

Elk bedrijf wil graag de vakmensen die het nodig heeft. Dit vraagt ook iets van het vakmanschap van de leidinggevenden en de P&O'ers. OTIB ondersteunt deze vakmensen in kennis, workshops en praktische informatie. Daarom hebben we ook voor jou een aantal diensten die aan jouw vakmanschap kunnen bijdragen.

  • Voor de leidinggevenden en sleutelpersonen in kleine en middelgrote installatiebedrijven organiseert OTIB regionale werklunches. Naast ons producten- en dienstenaanbod worden ook actuele thema’s besproken zoals nieuwe technologische ontwikkelingen en instroom. Houd de agenda in de gaten om te zien wanneer we bij jou in de regio zijn!
  • De netwerkbijeenkomsten voor ondernemende vrouwen zijn er speciaal voor vrouwelijke ondernemers en vrouwen die in het bedrijf zorg dragen voor het personeelsbeleid, communicatie en marketing. Aan de hand van een actueel thema wisselen we ervaringen uit en verkennen we nieuwe kansen en mogelijkheden.
  • Ondernemen is ook werken aan duurzame inzetbaarheid. Maar hoe pak je dit aan? Met dit maatwerktraject Verbindend ondernemen voor leidinggevenden of P&O'ers maak je het verschil in jouw bedrijf.
  • Bedrijven met meer diversiteit aan medewerkers zijn creatiever, slagvaardiger en hebben een beter klantcontact. Diversiteit werkt dus! Maar waar begin je? Met de workshop Inclusief Leiderschap ontdek je je eigen antwoorden op deze vragen en ontwikkel je een leiderschapsstijl die hierbij past.
  • Wat betekent het functioneringsgesprek voor jou? Een verplichting, iets wat erbij hoort of juist een mooi moment waarin je met je vakmensen samen gaat kijken wat goed gaat en beter kan? Om je echt goed voor te bereiden op deze belangrijke gesprekken is er de workshop Functioneren InstalLeren voor leidinggevenden.
  • Een gezonde spanning hoort bij het aangaan van uitdagingen. Maar wat als deze gezonde spanning overgaat in ongezonde stress? Met het Coachingstraject stressregulering krijg je als leidinggevende in maximaal vijf coachingsgesprekken inzicht in hoe je invloed kunt uitoefenen op je eigen stressniveau en hoe je ervoor kunt zorgen zo goed mogelijk in balans te blijven.

Voor P&O'ers hebben we een speciaal aanbod ontwikkeld:

  • OTIB PZcoach is de website waar je alle informatie over personele zaken vindt. De thema's zijn: in- en uitstroom, opleiden en ontwikkelen, functioneren, veilig en gezond werken en medezeggenschap. Een actueel platform voor iedere P&O'er!
  • Als P&O'er in de technische installatiebranche probeer je elke dag het beste uit de vakmensen te halen. Met opleidingen, loopbaanbegeleiding en werkplekleren. Deze en andere thema's staan centraal tijdens de P&O-masterclass. Doel: het verbinden van nieuwe inzichten en de dagelijkse praktijk.
  • OTIB organiseert verschillende regionale P&O-cafés. De cafés zijn dé plek voor P&O’ers die met collega's willen sparren over actuele uitdagingen. Informeel kennis en ervaringen delen. Meld je aan via support@otib.nl.
  • OTIB-skillsmanager helpt je om de functies van je organisatie in beeld te brengen en biedt inzicht in het functioneren en de ontwikkeling van je medewerkers. Een praktisch digitaal instrument.

 

Deel deze pagina