DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Kennis delen > Kennisagenda

Kennisagenda

Op de kennisagenda van OTIB staat precies welke thema’s tussen nu en drie jaar tot veranderingen in jouw werk gaan leiden. Je vindt hierin bijvoorbeeld de laatste wet- en regelgeving die voor jouw werk van belang is. Maar ook kijken we naar grote maatschappelijke trends, zoals de energietransitie, robotisering en digitalisering. We leggen ze helder uit en geven aan welke invloed deze ontwikkelingen hebben op jouw (dagelijkse) werk.

Daarnaast nemen we de nieuwste technologische ontwikkelingen hierin mee. Wat wordt er op dit moment bedacht en gemaakt? En hoe zorgen we ervoor dat jij al die nieuwe uitvindingen ook goed kunt installeren? Maar ook: welke nieuwste mogelijkheden zijn er voor je klanten om hun installaties effectiever en efficiënter te maken? 

Als je de Kennisagenda bijhoudt, dan ben je precies op de hoogte van wat je nú moet weten om je toekomstige klanten goed te kunnen bedienen.

OTIB start in 2019 met het ontwikkelen van de Kennisagenda. Dit doen we samen met sociale partners (brancheorganisaties en vakbonden) en kennisinstellingen.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Andere trendpublicaties
In de afgelopen jaren zijn verschillende onderzoeken verricht naar de trends en ontwikkelingen in de branche: 

Connect2025: Wat speekt er in de wereld en welke invloed heeft dit op de technische installatiebranche?

 

Deel deze pagina