DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Meer mensen de techniek in

OTIB helpt je bij je speurtocht naar talent. Of je nou je eerste personeelslid gaat aannemen, een middelgroot familiebedrijf bent of grote multinational: wij snappen de zoektocht en helpen je met creatieve manieren om nieuwe mensen te vinden.

Iedereen weet, het is niet eenvoudig geschikte nieuwe medewerkers te vinden. Jaarlijks kampt onze sector met stevige tekorten. Het is daarom zaak om nog creatiever te denken, voor zowel instromers als werkgevers. Aan de ene kant stimuleren we projecten en campagnes om jongeren voor de techniek te interesseren. Aan de andere kant kijken we nadrukkelijk ook naar andere manieren van instroom. Immers, 80% van de instroom in onze branche komt van zij-instromers. Daarom ondersteunen wij veel projecten waarbij we meer ervaren mensen aantrekken voor de branche.

Dit doen wij op drie manieren:

  1. We versterken de aansluiting tussen het onderwijs en bedrijfsleven. Dat betekent dat we, vooral regionaal, kijken hoe de kwaliteit van het onderwijs hoger kan worden door beter aan te sluiten op wat de bedrijven in die regio nodig hebben. Meer weten…
  2. We ondersteunen activiteiten om de (zij)-instroom te verhogen. Dus we helpen bedrijven met het vinden van talent en we helpen potentieel talent met het ontdekken van de mogelijkheden in deze uitdagende branche. Klik hier om meer te lezen….
  3. Ten slotte helpen we bedrijven voorlichting geven over de kansen bij hun bedrijf en over de branche in het algemeen. Hiervoor hebben we talloze inspirerende en prikkelende middelen beschikbaar. Gelijk zien welke? Klik hier……
Deel deze pagina