DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Meer mensen de techniek in > Zij-instroom bevorderen

Zij-instroom bevorderen

Er is een tekort aan goed opgeleide vakmensen in de technische installatiebranche. Nederland begint dit tekort ook echt te voelen. Het is daarom noodzakelijk om als werkgever creatiever te kijken naar het werven van nieuw talent.

Het barst van de kansen in de techniek, op allerlei vlakken: van technisch specialist of assistent-monteur tot HR-medewerker. En het barst voor werkgevers aan mogelijkheden om nieuw talent op te sporen en op te leiden. Ben jij een (sluimerend) technisch talent? Wij helpen je graag deze bijzonder interessante branche te ontdekken. Ook ondersteunen wij je wanneer je een opleiding wilt volgen om in de branche aan de slag te kunnen gaan. Meer weten? Check ons Steunpunt.

Ben je werkgever? Dan helpen wij je graag bij je zoektocht naar talent. We zien allerlei mogelijkheden om nieuw talent aan je te binden. Van het faciliteren van opleidingen voor werkzoekenden tot het opleiden van nieuwkomers: er zijn veel kansen. Schakel via het Steunpunt Arbeidsmarktmobiliteit van OTIB een arbeidsmarktcoach in. Deze coach beschikt over een uitgebreid netwerk in de regio, heeft goede contacten met UWV en heeft kennis van de branche. En de inzet van de arbeidsmarktcoach is nog kosteloos ook! Bel direct met het Steunpunt op 0800-6061.

Meer weten wat voor je kunnen betekenen?
Neem contact op met OTIB via 0800-8855885 of via info@otib.nl.

 

Deel deze pagina