OTIB zoek
Voer in wat u zoekt en OTIB helpt u verder
29-09-2017
Inspirerende trainingen voor startende en ervaren praktijkopleiders
Ook dit najaar biedt OTIB startende en ervaren praktijkopleiders weer alle kans om hun kennis en vaardigheden van hun belangrijke werk (verder) te versterken. Haal het beste uit uw opleiderschap en schrijf u snel in voor een training!

29-09-2017
Maak gebruik van de OSR en dien uw declaraties direct in!
Maakt u gebruik van de OntwikkelingsStimuleringsRegeling (OSR)? Weet dan dat u direct na afloop van de door uw werknemer gevolgde scholingsactiviteit uw OSR-declaratie kunt indienen. U hoeft uw OSR-declaraties dus niet tot het einde van het jaar op te sparen!

29-09-2017
Ontdek succesvol vrouwelijk werkgeverschap
Op 31 oktober 2017 organiseert OTIB, in samenwerking met OOM, OOC en Innovam een landelijke bijeenkomst voor vrouwelijke ondernemers. Bent u ondernemer, directeur of mede-eigenaar? Bent u de spil binnen uw bedrijf? Ga met ons in gesprek over motivatie en verandering. Wat drijft u als ondernemer? ...

29-09-2017
OTIB op de Elektro Vakbeurs Hardenberg
Op 12, 13 en 14 december vindt in Hardenberg de Elektro Vakbeurs 2017 plaats. Net als op de in september plaatsgevonden Installatie Vakbeurs 2017 is OTIB met het LoopbaanCentrum en de College Tour ook dit jaar weer nadrukkelijk op de beurs aanwezig.

29-09-2017
Werken op hoogte? Gebruik de digitale toolbox!
Het digitale Toolboxplatform van II Mens & Werk heeft een nieuwe toolbox: ‘Werken op hoogte’. In deze speciaal voor de technische installatiebranche ontwikkelde toolbox vindt u alles wat u nodig heeft om uw risico’s bij het werken op hoogte weg te nemen of te verkleinen. ...

29-09-2017
Uit de agenda
OTIB heeft ook dit najaar weer verschillende workshops en trainingen die interessant zijn voor medewerkers in de branche. Een greep uit het aanbod: