DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

‘De Techniek achter Lowlands ’ winnaar Bright Virtual Reality Awards

OTIB blij met erkenning voor inzet innovatieve voorlichting

06-11-2016

‘De Techniek achter Lowlands ’ winnaar Bright Virtual Reality Awards

De Techniek achter Lowlands VR-productie wint prijs

OTIB won afgelopen vrijdag met de VR-productie De Techniek achter Lowlands de Bright Virtual Reality Award. Het was de eerste keer dat deze prijs werd uitgereikt in Nederland. De productie, die gemaakt werd door partner Netwerk CC, werd winnaar in de categorie Business.  De jury: “Innovatief en interactief. Het gevoel van presence voor de kijker is in deze productie erg sterk.”
 
 
Tijdens het traditioneel goedbezochte muziekfestival maakte OTIB een VR-film over jonge techneuten van bedrijven die meewerkten aan de opbouw en het functioneren van het festival. OTIB bracht daarbij op een aansprekende wijze hun technische uitdagingen en kick-momenten achter de schermen in beeld. Deze VR-film zal in de komende periode actief in worden gezet voor het enthousiasmeren en inspireren van jongeren voor de techniek. 
 

Erkenning

Het winnen van deze award ziet OTIB  als een erkenning voor het voortdurend zoeken naar nieuwe grenzen voor het ontwikkelen van innovatieve en aansprekende manieren om jongeren te inspireren. Jorn Marks, projectleider: “Al langer zijn we bezig met de inzet van VR als voorlichtingsmethode. Maar met onze partner Netwerk CC hebben we in deze productie onze eigen dromen kunnen overtreffen. Het winnen van de Award is een erkenning voor het pionierswerk dat we hebben verricht afgelopen zomer. En het is een aanmoediging voor het blijven zoeken naar nieuwe manieren om jongeren te inspireren voor de techniek. Want we blijven jonge vakhelden nodig hebben.”
 

Deel deze pagina