DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

13 juni: Vakkanjers Live-finale in Utrecht

28-05-2019

13 juni: Vakkanjers Live-finale in Utrecht

Vakkanjers Live-finale, 13 juni in Utrecht

De finale van Vakkanjers 2019 komt nu echt in zicht: op 13 juni pitchen de toptienfinalisten in de Werkspoorkathedraal in Utrecht de technische ontwerpen die zij voor Nationaal Comité 4 en 5 mei hebben gemaakt. Iedereen is van harte welkom om deze spannende finale live bij te wonen. Bedrijven en relaties van Vakkanjers kunnen bovendien deelnemen aan een speciaal VIP-programma. Meld je dus snel aan!

In het Vakkanjers-programma van OTIB, OOM en A+O werken teams van vmbo- en mbo-leerlingen een schooljaar lang aan het ontwikkelen van een technisch ontwerp voor een echte opdrachtgever. Dit jaar bestaat de uitdaging voor de Scouts (eerstejaars vmbo’ers), Explorers (tweede- en derdejaars vmbo’ers), Pioneer (derde- en vierdejaars vmbo’ers) en Navigators (mbo’ers) uit het technisch in beweging zetten van 75 jaar vrijheid.

Vakkanjer Challenges
Van Vredefontein tot Rustboom. Van Stoel der Vrijheid tot Spelmoment. En van Helptas tot LightCube-moNUment. De Vakkanjers-finalisten tonen jury en publiek op 13 juni een grote variëteit aan technische ontwerpen die meedingen naar de Vakkanjer Challenge-prijzen. Laat je verrassen, doe inspiratie op en maak misschien nu al kennis met je vakmensen van morgen!

Kennis- en netwerkprogramma
Naast de ontknoping van de Vakkanjer Challenges en een interactieve techniekmarkt voor bezoekende leerlingen biedt Vakkanjers voor bedrijven en relaties op 13 juni een speciaal programma waarin kennisuitwisseling en netwerken centraal staan. Kijk hier voor het complete programma en schrijf je snel in!

Locatie en tijd
De Vakkanjers Live-finale vindt plaats op donderdag 13 juni van 9.00 tot 16.00 uur in de Werkspoorkathedraal, Tractieweg 41 in Utrecht. Het VIP-programma voor bedrijven begint om 12.00 uur met een lunch en eindigt om 16.00 uur met de prijsuitreiking.

Thema voor 2019-2020 bekend
Inmiddels is de nieuwe  opdrachtgever voor het schooljaar 2019-2020 ook bekend. In de challenge ‘Creating space for children’ daagt de Johan Cruyff Foundation de Vakkanjers van volgend jaar uit om nieuwe ideeën en oplossingen te bedenken om kinderen te stimuleren meer te bewegen. Benieuwd naar alle ins en outs van de opdracht? Kijk dan op vakkanjers.nl/jcf voor meer informatie!

 

Deel deze pagina