DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest

Home > Over Otib > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

28 maart DuurzaamDoen lezing bij ROC Friese Poort

Laat u inspireren over hoe u duurzaam kunt bouwen!

13-03-2017

28 maart DuurzaamDoen lezing bij ROC Friese Poort

In Leeuwarden inspireren en informeren twee interessante gastsprekers u tijdens de DuurzaamDoen lunchlezing op dinsdag 28 maart over Innovatief bouwen en Nul op de meter.
 

Friese-Poort-275x200

ROC Friese Poort Centrum Duurzaam, UNETO-VNI, Kenteq en OTIB organiseren deze lunchlezing voor adviseurs, installateurs, architecten, vastgoedeigenaren, facilitair managers en iedereen die geïnteresseerd is in energiebesparing en duurzaam bouwen.
 

Lezing 1: een woning bouwen in 1 dag!

Klaas Droog van De Mar 2D en Block2build houdt een inspirerend verhaal over hoe 3 jaar geleden het idee ontstond om een woning te bouwen in 1 dag. Hoe vervolgens het idee voor een nieuw bouwmateriaal tot leven even kwam en dit uiteindelijk resulteerde in een disruptieve manier van bouwen die in niets meer lijkt op de huidige manier van ambachtelijke massaproductie.
 

Lezing 2: Nul-op-de-Meter in de praktijk

Nul-op-de-Meter woningen vragen om installaties die daarvoor geschikt zijn. De keuze van het soort installatie speelt een grote rol in de comfort en tevredenheid van de bewoner. Rein Hoekstra van Brink Climate Systems geeft een kijkje in de keuken bij diverse gerealiseerde Nul-op-de-Meter projecten. Wat hebben we hiervan geleerd? Wat moeten we doen en wat vooral niet?
 

Programma

  • 11.45 uur inloop met een broodje
  • 12.15 uur welkom door Roeland Westra
  • 12.25 uur presentatie ‘Een woning bouwen in 1 dag’ door Klaas Droog, De Mar
  • 12.55 uur presentatie ‘Nul-op-de-Meter in de praktijk’ door Rein Hoekstra van Brink Climate Systems
  • 13.25 uur afsluiting
Via deze link kunt u zich aanmelden door deze lezing. 

Deel deze pagina