DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

29 maart: De Dag van de Duizend Voorbeelden

07-03-2018

29 maart: De Dag van de Duizend Voorbeelden

Kom ook naar de Dag van de Duizend Voorbeelden op 29 maart 2018

Om bedrijven aansprekend te stimuleren om mensen met een arbeidsbeperking aan het werk te helpen, organiseert ‘Op naar de 100.000 banen’ op 29 maart De Dag van de Duizend Voorbeelden. Op deze dag kunt u op verschillende locaties in Nederland kennis maken met werkgevers die hun ervaringen delen over het benutten van de talenten en capaciteiten van mensen met een arbeidsbeperking. U bent van harte welkom!

‘Op naar de 100.000’ is een in 2015 gestart initiatief met als doel in 2026 100.000 banen voor mensen met een arbeidsbeperking te creëren. Voorbeeld doet volgen, zo is in de afgelopen jaren gebleken. Werkgevers die delen wat hen de inzet van deze doelgroep heeft gebracht als bedrijf, inspireren andere bedrijven om het verschil te maken. Op donderdag 29 maart worden duizend goede voorbeelden van inclusief ondernemen in het zonnetje gezet. Als schouderklopje voor de ondernemers zelf, maar ook ter inspiratie van ondernemers die misschien nog net dat ene zetje nodig hebben. Juist omdat de beweging naar inclusief ondernemen voldoening, verrijking en verbinding biedt, geven ervaren ondernemers op deze dag hun collega-ondernemers graag advies.

Bijeenkomsten en evenementen

Op De Dag van de Duizend Voorbeelden kunt u zich in diverse arbeidsmarktregio’s in Nederland laten inspireren om met inclusief ondernemen aan de slag te gaan. Dit kan in de vorm van een workshop, een open dag, een meet & greet met potentiële kandidaten, een inspiratieontbijt of een tour langs werkgevers. Zo kunt u bij het Werkgevers Servicepunt regio Amersfoort bijvoorbeeld direct in gesprek gaan met werkzoekenden, kunt u in Emmeloord aanwezig zijn bij een banenevent en in Nijmegen deelnemen aan een netwerkborrel.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over De Dag van de Duizend Voorbeelden en de verschillende in heel Nederland plaatsvindende evenementen op www.dagvande1000voorbeelden.nl.

Deel deze pagina