DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Aan de slag met duurzame inzetbaarheid in Hoogland

28-02-2019

Aan de slag met duurzame inzetbaarheid in Hoogland

Of investeren in duurzame inzetbaarheid loont, is al lang geen vraag meer; elk op de toekomst gericht bedrijf heeft er baat bij. Maar hoe slaag jíj erin om de duurzame inzetbaarheid van zowel jouzelf als je collega’s in de praktijk te versterken? Het antwoord op deze en andere vragen vind je bij de bijeenkomst  ‘Aan de slag met duurzame inzetbaarheid’, die op 16 april plaatsvindt in Hoogland. Ga in gesprek met ondernemende vrouwen, maak  werk van duurzame inzetbaarheid en meld je aan!

Deze bijeenkomst  is speciaal bedoeld voor vrouwen in de technische installatiebranche die actief zijn in het personeelsbeleid, de communicatie en de marketing. Naast het opdoen van praktische kennis staan het uitwisselen van ervaringen en het inhoudelijk van elkaar leren in de bijeenkomst centraal.

Programma
Samen met andere ondernemende vrouwen ga je aan de slag met de mogelijkheden om de vitaliteit, de inzetbaarheid en de tevredenheid van alle vakmensen in je bedrijf te versterken. Aan de hand van praktijkvoorbeelden onderzoek je de verschillende mogelijkheden en leg je de basis voor een plan van aanpak waarmee je de duurzame inzetbaarheid in jouw bedrijf ‘handen en voeten’ geeft.

Datum, locatie en tijdstip
De bijeenkomst  ‘Aan de slag met duurzame inzetbaarheid’ vindt plaats op dinsdag 16 april in Hoogland, Universiteit van de Geit, Slaagseweg 4, 3828 PK. Het programma begint om 12:00 uur en eindigt om 16:15 uur. Daarna is er gelegenheid om na te praten en te netwerken.

Aanmelden
OTIB nodigt je van harte uit om kosteloos aan deze bijeenkomst  deel te nemen. Meld je snel aan via deze link!

Andere inspirerende themabijeenkomsten
Speciaal voor ondernemende vrouwen in de regio Midden Nederland en Noord-Holland organiseert OTIB binnenkort nog twee andere inspirerende themabijeenkomsten:

  • In de op 19 maart in Heerhugowaard plaatsvindende training ‘Bijblijven of afhaken’ ga je actief aan de slag met het bevorderen van een goede leercultuur in je bedrijf. Kijk hier voor meer informatie en schrijf je in!
  • Op 26 maart versterk je in de Vitalitea-bijeenkomst ‘Integraal vitaliteitsmanagement’ in Amsterdam je inzicht in alle aspecten die de vitaliteit van jouzelf en je bedrijf kunnen bevorderen. Kijk hier voor meer informatie en schrijf je in!

Deel deze pagina