DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Aan de slag met duurzame inzetbaarheid op VitaliTea-bijeenkomst in Bergen op Zoom

01-07-2019

Aan de slag met duurzame inzetbaarheid op VitaliTea-bijeenkomst in Bergen op Zoom

Meld je snel aan voor de VitaliTea bijeenkomst!

Voeding, gezondheid en leefstijl spelen een grote rol in de duurzame inzetbaarheid van mensen. Maar hoe pas je dit gegeven op jezelf en je bedrijf toe? Op 23 september vindt in Bergen op Zoom een VitaliTea-bijeenkomst plaats. Deze bijeenkomst biedt je een mooie gelegenheid om hierover met andere ondernemende vrouwen in de Installatietechniek in gesprek te gaan. Vergroot je inzicht in de belangrijkste bouwstenen van duurzame inzetbaarheid en meld je snel aan!

De VitaliTea-bijeenkomst is speciaal bedoeld voor vrouwen die in de installatiebranche actief zijn in het personeelsbeleid, de communicatie en de marketing. Naast het opdoen van praktische kennis staat het elkaar leren kennen, ervaringen uitwisselen en inhoudelijk van elkaar leren centraal.

Programma
Samen met andere deelnemers doe je ervaring op met het bewust kiezen van voeding en met de gevolgen van voeding op je gezondheid en leefstijl. Ook vergroot je je inzicht in de dilemma’s die je tegenkomt bij het aan de slag gaan met duurzame inzetbaarheid. Behalve inzicht biedt de bijeenkomst je ook praktische handvatten waar je zowel voor jezelf als voor je bedrijf direct mee aan de slag kunt gaan!

Datum, locatie en tijdstip
De VitaliTea-bijeenkomst vindt plaats op maandag 23 september in het Fletcher Stadspark Hotel, Gertrudisboulevard 200 in Bergen op Zoom. Het programma begint om 11.15 uur en eindigt om 16.15 uur. Daarna is er tot 17.00 uur gelegenheid om verder te netwerken.

Aanmelden
Je kunt je via deze link aanmelden.

Deel deze pagina