DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Aan de slag met duurzame inzetbaarheid op VitaliTea-bijeenkomst in Veghel

31-01-2019

Aan de slag met duurzame inzetbaarheid op VitaliTea-bijeenkomst in Veghel

Meld je snel aan voor de VitaliTea bijeenkomst!

Voeding, gezondheid en leefstijl spelen een grote rol in de duurzame inzetbaarheid van mensen. Maar hoe pas je dit gegeven op jezelf en je bedrijf toe? De op 7 februari in Veghel plaatsvindende VitaliTea-bijeenkomst biedt je een mooie gelegenheid om hierover met andere ondernemende vrouwen in de metaal en de installatietechniek in gesprek te gaan. Vergoot je inzicht in de belangrijkste bouwstenen van duurzame inzetbaarheid en meld je snel aan!

De VitaliTea-bijeenkomst is speciaal bedoeld voor vrouwen die in de metaal en installatiebranche actief zijn in het personeelsbeleid, de communicatie en de marketing. Naast het opdoen van praktische kennis staat in de bijeenkomst het elkaar te leren kennen, ervaringen uitwisselen en inhoudelijk van elkaar leren centraal.

Programma
Samen met andere deelnemers doe je in de bijeenkomst ervaring op met het bewust kiezen van voeding en met de gevolgen van voeding op je gezondheid en leefstijl. Ook vergroot je je inzicht in de dilemma’s die je tegenkomt bij het aan de slag gaan met duurzame inzetbaarheid. Behalve inzicht biedt de bijeenkomst je ook praktische handvatten waar je zowel voor jezelf als voor je bedrijf direct mee aan de slag kunt gaan!

Datum, locatie en tijdstip
De VitaliTea-bijeenkomst vindt plaats op donderdag 7 februari  in De verspillingsfabriek, Huygensweg 10, in Veghel. Het programma begint om 11.15 uur en eindigt om 16.15 uur. Daarna is er tot 17.00 uur gelegenheid om verder te netwerken.

Aanmelden
Aanmelden is niet meer mogelijk.

Deel deze pagina