DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Aan de slag met integraal vitaliteitsmanagement op de Vitalitea in Amsterdam

28-02-2019

Aan de slag met integraal vitaliteitsmanagement op de Vitalitea in Amsterdam

Meld je snel aan voor de Vitaliteabijeenkomst!

Een vitaal bedrijf vraagt om vitale medewerkers. Dit klinkt logisch. Maar hoe organiseer je vitaliteit op de werkvloer? Volstaat het plaatsen van een fruitmand in de kantine en een beetje fysiek bewegen? Of spelen de mentale en sociale aspecten van vitaliteit ook een rol? Het antwoord op deze en andere vragen vind je op de Vitalitea ‘Integraal vitaliteitsmanagement’, die op 26 maart plaatsvindt in Amsterdam. Ga in gesprek met ondernemende vrouwen, maak werk van vitaliteit en meld je aan!

De Vitalitea is speciaal bedoeld voor vrouwen in de technische installatiebranche die actief zijn in het personeelsbeleid, de communicatie en de marketing. Naast het opdoen van praktische kennis staan het uitwisselen van ervaringen en het inhoudelijk van elkaar leren in de bijeenkomst centraal.

Programma
Samen met andere ondernemende vrouwen kijk je op de Vitalitea naar het hele plaatje van vitaliteit. Zo besteed je niet alleen aandacht aan fysieke aspecten, maar maak je ook kennis met de sociaal-emotionele, de zingevings- en de mentale aspecten van vitaliteit. Ook leer je wat het je oplevert om actief met vitaliteit in je bedrijf aan de slag te gaan (én wat er gebeurt als je dit niet doet!). Voor het krijgen van inzicht in je persoonlijke totaalbalans ga je daarnaast met je eigen vitaliteit aan de slag.

Datum, locatie en tijdstip
De Vitalitea ‘Integraal vitaliteitsmanagement’ vindt plaats op dinsdag 26 maart in Grand Café De Bosbaan, Bosbaan 4 in Amsterdam. We starten om 12.00 uur met een gezamenlijke lunch. Het inhoudelijke programma begint om 12.45 uur en eindigt om 16.15 uur. Daarna is er gelegenheid om na te praten en te netwerken.

Aanmelden
OTIB nodigt je van harte uit om kosteloos aan de Vitalitea deel te nemen. Meld je snel aan via deze aanmeldlink!

Andere inspirerende themabijeenkomsten
Speciaal voor ondernemende vrouwen in de regio Midden Nederland en Noord-Holland organiseert OTIB binnenkort nog twee andere inspirerende themabijeenkomsten:

  • In de op 19 maart in Heerhugowaard plaatsvindende training ‘Bijblijven of afhaken’ ga je actief aan de slag met het bevorderen van een goede leercultuur in je bedrijf. Kijk hier voor meer informatie en schrijf je in!
  • Op 16 april leer je in Hoogland hoe je de duurzame inzetbaarheid van zowel jouzelf als je collega’s concreet kunt versterken. Kijk hier voor meer informatie en schrijf je in! 

Deel deze pagina