DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Aan de slag met nieuwe medewerkers vanuit de Banenafspraak

22-11-2018

Aan de slag met nieuwe medewerkers vanuit de Banenafspraak

Spoorboekje Banenafspraak zet alle info op een rij

Je hebt er vast wel van gehoord, de Banenafspraak, de afspraak van de overheid om meer mensen met een arbeidsbeperking aan de slag te helpen bij een reguliere werkgever. Misschien dus wel bij jullie bedrijf.  De werkgevers in het bedrijfsleven hebben zich namelijk garant gesteld voor 100.000 extra banen voor mensen met een arbeidsbeperking in de periode tot 2026.

Gezien het grote tekort aan personeel in onze branche biedt deze regeling aantrekkelijke kansen. Middels subsidies en andere stimuleringsmaatregelingen kun je misschien iemand in dienst nemen, waar je anders niet zo snel aan had gedacht.

Welke regelingen zijn er?

SBCM heeft een heel handig Spoorboekje Banenafspraak ontwikkeld. In dit document staat helder op een rij wat alle mogelijkheden zijn voor werkgevers om iemand met een arbeidsbeperking aan te nemen. Het bevat ook informatie over hoe om te gaan met zo’n werknemer. Zodat er niets in de weg hoeft te staan van het aannemen van deze gemotiveerde medewerkers.

Meer weten? Je vindt het Spoorboekje hier.

Deel deze pagina