DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Bericht bestuur OTIB

12-12-2018

Begin december heeft Bea Berndsen ervoor gekozen haar werkzaamheden als directeur OTIB te beëindigen en heeft Bea gekozen om een nieuwe weg in te slaan. Met veel energie en gedrevenheid is zij in juni 2016 begonnen bij OTIB en heeft ze een belangrijke aanzet gemaakt voor de nieuwe strategie en missie van OTIB: "Vakmensen in de Technische Installatiebranche in staat stellen om hun talent optimaal te ontwikkelen en in te zetten voor een toekomstbestendige leefomgeving". 

In het nieuwe meerjarenplan wordt via 3 programmalijnen: "Ontwikkelen van persoonlijk talent", "Ontwikkelen en ontsluiten van kennis voor talentontwikkeling en professioneel vakmanschap" en "Ondersteunen bij instroom van talent" invulling gegeven aan deze missie. We zijn haar erkentelijk voor haar inhoudelijke bijdragen en waarderen haar keuze om een nieuwe stap in haar carrière te zetten. We wensen haar veel succes!  

Deel deze pagina