DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over Otib > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Branche zoekt vrouw

20-12-2018

Branche zoekt vrouw

Wij zijn op zoek naar jou!

Werken in de techniek een mannenbaan? Absoluut niet! In de technische installatiebranche werken al jaren succesvolle vakvrouwen. En dat moeten er nog meer worden. Daarom zijn de installatiebedrijven in Limburg op zoek naar jou! Kom ook naar de bijeenkomst op 8 of 9  januari  en maak kennis met de techniek!  Genoeg kansen. Voldoende uitdagingen.

Werken in de branche is werken met techniek, met collega’s en met klanten. Werken in de installatiebranche branche is werken aan het verduurzamen van scholen, huizen en bedrijven. Werken in de techniek is meewerken aan slimme tunnels, slimme gebouwen en mensen langer thuis kunnen laten wonen. Maar werken in de branche is vooral werken aan jouw vakmanschap en persoonlijke ontwikkeling. Dus wil jij het als toekomstige vakvrouw het  maken in de techniek? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 8 januari a.s. in Stein of 9 januari in Roermond en maak kennis met je nieuwe toekomst.

Sandra ging je voor!
Sandra van Assen had een loopbaan als o.a. receptioniste achter de rug. Na enige tijd eruit te zijn geweest, zocht ze een nieuwe baan. Een baan waar ze haar energie in kwijt kon. Ze maakte kennis met de techniek tijdens een voorlichtingsbijeenkomst. De vonk sloeg over en inmiddels werkt ze al ruim een jaar bij Breman Woningbeheer Zuid. “Het is een leuke uitdagende branche waar je echt gelukkig kan worden en veel kan leren. Het gaat om mensen en techniek. Een fantastische combinatie. Ik leer elke dag. Ik kan het echt iedereen aanraden. Pak die kans.  Je weet niet wat je mist!”

Kom en laat je uitdagen
Ook enthousiast geworden? Kom dan vooral naar de informatiebijeenkomsten op 8 januari a.s. in Stein of 9 januari in Roermond.  Aanmelden kan via 0800-6061 of mail steunpuntam@otib.nl ovv projectnummer P103.  We kijken uit naar je komst!

Deel deze pagina