DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Breng vakmanschap in kaart met het ervaringscertificaat (EVC)

25-09-2019

Breng vakmanschap in kaart met het ervaringscertificaat (EVC)

Het ervaringscertificaat maakt duidelijk hoe waardevol je als medewerker bent. Het laat zien wat je weet en kunt. Daardoor sta je sterker in je werk. Soms is de uitkomst verrassend, voor jezelf én voor je werkgever. In een ervaringscertificaat worden je vaardigheden (competenties) officieel erkend. Dat kan helpen bij je ontwikkeling als vakmens (als je wel de ervaring hebt, maar niet het diploma). En wat heel belangrijk is: het geeft je meer zelfvertrouwen en waardering.

OTIB biedt een subsidie van maximaal € 1.400,- om een EVC-traject aan te vragen en je door OTIB te laten begeleiden. Met ingang van 1 september 2019 ontvangen ook directeuren-eigenaren van bedrijven die afdragen aan OTIB subsidie na afronding van hun EVC-procedure Werkverantwoordelijke Installatie. 

EVC-begeleiders
Wil je meer weten over EVC, neem dan contact op met de EVC-begeleider in jouw regio. Zij vertelt je graag hoe het werkt en helpt je met de aanvraag.

• Noord Nederland & Noord-Holland-Noord, Pietsje Kinderman, p.kinderman@otib.nl 06 - 83 914 419

• Gelderland & Overijssel, Monique Derks, m.derks@otib.nl 06 - 41 552 708

• Zuid-Holland, Midden-Nederland & Noord Holland-Zuid, Diane de Vries, d.dvries@otib.nl 06 - 81 696 665

• Zuid Nederland, Dorathe bij ’t Werk, d.bijtwerk@otib.nl 06 - 51 721 596

Je kan ook de supportdesk van OTIB bellen via 0800 - 885 58 85 of e-mailen: support@otib.nl. De flyer van EVC vind je hier.

Meer informatie en voorwaarden
Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming, moet je een arbeidsovereenkomst bij een bij OTIB aangesloten bedrijf hebben. Meer informatie en de voorwaarden vind je hier.

Deel deze pagina