DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over Otib > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

BuildUpSkills-seminar Vakmanschap in de duurzaam gebouwde omgeving

09-05-2017

BuildUpSkills-seminar Vakmanschap in de duurzaam gebouwde omgeving

Duurzaamheid van de gebouwde omgeving

Elkaar snel opvolgende technologische ontwikkelingen, nieuwe klantvragen en een steeds krapper wordende arbeidsmarkt. Stilstaan in de snel veranderende economische werkelijkheid is voor technische installatiebedrijven en bouwbedrijven geen optie. Investeren in het opleiden van deskundige en op de toekomst voorbereide vakmensen wél. Maak daarom óók werk van het technische vakmanschap van de 21e eeuw en neem in september deel aan het BuildUpSkills-seminar ‘Vak-manschap in de duurzaam gebouwde omgeving’!

Inzet van het seminar is werkgevers en P&O-professionals bewust te maken van het belang van het investeren in het nieuwe, op de duurzaamheid van de gebouwde omgeving gerichte, technische vakmanschap om sterk te kunnen staan naar de klantvraag van vandaag en morgen. In het seminar doet u kennis en inspiratie op om uw bedrijf een volgende impuls te geven naar toekomstbestendig vakmanschap.

HET PROGRAMMA

In het seminar staat het werken aan het nieuwe technische vakmanschap centraal. Presentaties van diverse start-ups zetten u aan het denken over de markt, uw bedrijf en uzelf. En verhalen van ervaren klanten maken u ervan bewust wat de klant van het nieuwe vakmanschap in de duurzaam gebouwde omgeving verwacht. Ook wisselt u met andere deelnemers en experts uw eigen ervaring en kennis uit. En ten slotte biedt het seminar u inzicht in de producten van BuildUpSkills die met inzet van vele partners gerealiseerd zijn: instrumenten die u direct kunt inzetten bij het tot stand brengen van het nieuwe technische vakmanschap in de duurzaam gebouwde omgeving. Na afloop van het seminar gaat u dan ook niet alleen geïnspireerd terug naar uw bedrijf, maar bent u ook gemotiveerd op weg naar de toekomst!

DATUM EN LOCATIE

Het seminar ’Vakmanschap in de duurzaam gebouwde omgeving’ vindt plaats in september in het Powerlab van Oost Nederland Energiek, Westervoortsedijk 73 in Arnhem. 

AANMELDEN

U bent van harte welkom om kosteloos aan het BuildUpSkills-seminar deel te nemen. U kunt zich op korte termijn aanmelden voor het seminar. Neem voor aanvullende vragen contact op met servicedesk@otib.nl.

Deel deze pagina