DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Collegetour prijswinnaars bekend

18-12-2019

Collegetour prijswinnaars bekend

Winnaar collegetour: Hamzeh Haj Taha

Afgelopen september organiseerde OTIB in Nieuwegein en Hardenberg een speciale route voor mbo-studenten met opdrachten langs de exposanten van de Elektro en Installatie vakbeurzen. En de prijswinnaars van de drie collegetours zijn inmiddels bekend.

Eerstejaars student Walter Benjamins van de opleiding Technicus Engineering van het Alfa college in Hoogeveen sleepte de prijs binnen tijdens de Elektrovakbeurs in Hardenberg.En tijdens de Installatievakbeurs in Hardenberg kwam Jelmer Wijma, vierdejaars aan de opleiding ‘Middenkader Engineering’ met als richting installatietechniek aan de ROC Friese Poort in Leeuwarden, het beste uit de bus. Hamzeh Haj Taha is eerstejaars student aan de opleiding ‘Monteur elektrotechnische installaties’ op het Tech College van ROC Midden Nederland in Nieuwegein en scoorde het beste resultaat op de Elektro 2019 in Nieuwegein.

Ze wonnen alle drie een hoofdprijs voor hun hele klas. Alle klasgenoten kregen de Aryzon Augmented Reality bril. Hiermee maak je van je telefoon een AR bril en zie je 3D tekeningen als hologram. Deze prijs werd door OTIB uitgereikt tijdens de les op de school.

OTIB organiseert collegetours op deze vakbeurzen om jonge vakmensen in opleiding op een aantrekkelijke manier kennis te laten maken met de branche. Exposanten doen mee om op deze manier nieuw talent te boeien voor een baan in de techniek.

Deel deze pagina