DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

De kansen (en ergernissen) van social media

15-03-2018

De kansen (en ergernissen) van social media

Inspirerende High Tea-bijeenkomst voor ondernemende vrouwen in Brabant en Limburg

Social media geven u mooie kansen voor het vinden van nieuwe klanten en medewerkers, Maar n ook voor het op de hoogte houden van bestaande klanten. De High Tea-bijeenkomst Social Media biedt u inzicht in de manier waarop u en uw medewerkers social media optimaal voor uw bedrijf kunnen inzetten. Toon online wie u offline echt bent en bereik uw  doelgroepen. Schrijf nu in  voor de High Tea op 29 maart in Nederweert!

In deze speciaal voor ondernemende vrouwen in Brabant en Limburg bedoelde High Tea-bijeenkomst doet u inspiratie op, deelt u uw ervaringen en spart u met collega’s over de kansen en soms ook ergernissen van social media.

Programma

Onder deskundige begeleiding gaat u in de High Tea-bijeenkomst actief aan de slag met het slim inzetten van social media voor uw bedrijf. U krijgt antwoorden op de volgende vragen:

  • Wat kan ik met social media doen?
  • Welke social media zijn er en welke social media gebruikt mijn klant?
  • Hoe kan ik mijn bedrijf op social media zichtbaar maken?
  • Hoe bereik ik via sociale media de klant, maar ook nieuwe medewerkwerkers?
  • Hoe kan ik in minder tijd meer uit social media halen?
  • Met welke social media-strategie haal ik het beste resultaat?
  • Hoe kunnen medewerkers social media  - in plaats voor privégebruik -  actief voor het bedrijf inzetten?

Waar en wanneer?

De High Tea-bijeenkomst vindt plaats op donderdag 29 maart in Huyskamer Daatjeshoeve, Heugterbroekdijk 34 in Nederweert. Het programma start om 12.00 uur met een gezamenlijke lunch en wordt om 16.30 uur afgesloten met een drankje.

Aanmelden

Zoals gebruikelijk bent u van harte welkom om kosteloos aan de High Tea-bijeenkomst deel te nemen. Meld u daarom snel aan via www.otib.nl/High_Tea_Social_Media-29-03-2018!

Deel deze pagina