DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest

Home > Over Otib > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

De TechniekTrofee 2017 gaat van start!

06-03-2017

De TechniekTrofee 2017 gaat van start!

Basisscholen maken kans op € 2.500!

Kent u basisscholen met goede ideeën voor Wetenschap & Techniekonderwijs? Wijs ze op de TechniekTrofee: de school met het meest inspirerende idee wint € 2.500 en kan deze geldprijs meteen besteden aan uitvoering ervan. Scholen die al goed op weg zijn met W&T, maken kans op € 2.500 om dit naar een hoger plan te tillen. Er zijn ook dit jaar weer twee prijzen te winnen.
 
De TechniekTrofee is een initiatief van TechniekTalent.nu en het Ir. W. Maas Geesteranus Fonds. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan basisscholen die de talenten van hun leerlingen ontwikkelen met behulp van Wetenschap & Techniekonderwijs. 
 

Aanmelden voor 21 april

Nog tot en met 21 april 2017 kunnen scholen zich aanmelden op www.techniektalent.nu/techniektrofee. Uit alle inzendingen nomineert de jury drie scholen, in beide categorieën. Uit de nominaties kiest de jury de winnaars, die op 20 juni 2017 tijdens de feestelijke prijsuitreiking door Maurice Lede (bekend van o.a. Het Klokhuis) worden onthuld.
 

Wijst u de scholen in uw netwerk op deze unieke kans? 

Via deze link kunt u een flyer downloaden die u daarbij kunt gebruiken.
Een enthousiasmerend wervingsfilmpje van Maurice Lede vindt u via deze link.
 
Wilt u gedrukte flyers ontvangen of wilt u meer weten over de TechniekTrofee? Neem dan contact op met Sirikit de Joode: 0348-744222 / s.dejoode@techniektalent.nu.
 

Deel deze pagina