DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

De toekomst begint vandaag!

03-09-2018

De toekomst begint vandaag!

Speciaal voor ondernemende vrouwen op de Elektro- en Installatie Vakbeurs Hardenberg

Op dinsdag 11 september organiseert OTIB, in samenwerking met de Elektro- en Installatie Vakbeurs Hardenberg, een inspirerende bijeenkomst voor ondernemende vrouwen in de technische installatiebranche. Onderneemster Desiree Kon geeft haar visie op het belang van vrouwen in de branche. En vanzelfsprekend is er alle gelegenheid om flink te netwerken! Kom ook en verdiep u in uw aandeel in de toekomst! De toekomst begint vandaag!

Deze interactieve bijeenkomst gaat in op de vele uitdagingen van de technische installatiebranche én op de belangrijke bijdrage die vrouwen kunnen leveren. Samen met andere ondernemende vrouwen spart u over de toekomst en wat dit betekent voor u en uw bedrijf. Desiree Kon, directeur van Installatiebureau KON, inspireert u hierbij. Zo geeft zij haar visie op de nieuwste ontwikkelingen in de branche en op het belang van vrouwen bij het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen (in de energie, maar bijvoorbeeld ook in de zorg) en bij het werven, behouden en versterken van de duurzame inzetbaarheid van vakmensen. Datum en locatie De netwerkbijeenkomst vindt - onder het genot van een hapje en een drankje - plaats op dinsdag 11 september van 16.00 tot 18.00 uur op de Elektro- en Installatie Vakbeurs Hardenberg (Energieweg 2).

Laat de branche meer profiteren van de andere blik en de belangrijke inbreng van vrouwen en schrijf u snel in voor de bijeenkomst via www.otib.nl/De_toekomst_begint_vandaag! Meer informatie Voor eventuele vragen over de bijeenkomst kunt u contact opnemen met OTIB-projectmanager Yvonne Hermkens via y.hermkens@otib.nl.

Deel deze pagina