DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Diversiteit loont!

03-10-2018

Diversiteit loont!

15 november: workshop Inclusive Leadership

Bedrijven met meer diversiteit aan medewerkers zijn creatiever, slagvaardiger en hebben een beterklantcontact. Diversiteit is dus rendabel. Wilt u ook leren hoe u uw organisatie vanuit diversiteit kunt laten groeien? Schrijf u dan snel in voor de workshop Inclusive Leadership die op 15 november plaatsvindt in Woerden!

Deze OTIB-workshop is speciaal bedoeld voor werkgevers, directeuren, leidinggevenden en managers van technische installatiebedrijven.

Programma

In de workshop staat het bevorderen van de diversiteit in uw organisatie centraal. Zo leert u hoe u met uw leiderschapsstijl talent kunt stimuleren en actief kunt bijdragen aan het creëren van meer bewustwording voor diversiteit. Ook gaat u aan de slag met de competenties die voor inclusief leiderschap van belang zijn zoals onbevooroordeeld luisteren, ruimte bieden en vooroordelen opzijzetten. Acteurs helpen u bij het ontwikkelen van uw persoonlijke inclusieve leiderschap. Een interactief en aantrekkelijk programma dus!

Datum en locatie

De workshop Inclusive Leadership vindt plaats op donderdag 15 november in het Intechnium Gebouw, Korenmolenlaan 4 in Woerden. De workshop start om 14.30 uur en sluit af om 19.00 uur. Aansluitend op de workshop biedt OTIB u een kleine avondmaaltijd aan.

Meer informatie en aanmelden

U kunt kosteloos aan de workshop deelnemen. Kijk hier voor meer informatie en meld u op tijd aan, want vol is vol!

 

Deel deze pagina