DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Doe mee met Bewust Veilig dag op 16 maart

05-02-2018

Doe mee met Bewust Veilig dag op 16 maart

Bewust Veilig dag: op 16 maart 2018

UNETO-VNI en Bouwend Nederland organiseren vrijdag 16 maart, samen met de Aannemersfederatie Nederland (AFNL) de tweede editie van de Bewust Veilig dag. Op deze dag staan we specifiek stil bij veiligheid op het werk. Dit jaar ook een speciale oproep aan het onderwijs om mee te doen. Als een vaktalent al vanaf het eerste begin nadenkt over veilig en gezond werken en bewust  stappen hierin neemt, is een belangrijk fundament gelegd.

Aanmelden kan nu!

Het afgelopen jaar is tijdens Bewust Veilig dag op meer dan 2000 werklocaties van 150 bouw-, infra- en installatiebedrijven stilgestaan bij veiligheid(sbewustzijn) op de werkvloer. In totaal deden zo’n 45.000 medewerkers, opdrachtgevers en overige ketenpartners mee. Ook dit jaar roepen wij alle werkgevers en werknemers op om (weer) mee te doen en extra aandacht aan veiligheid te geven. Aanmelden kan via http://www.bewustveilig.com/. Hier vindt u ook inspiratie voor de invulling van de dag en gratis promotiemateriaal dat u kunt gebruiken om duidelijk te maken aan uw eigen omgeving dat u veilig werken hoog in het vaandel heeft staan.

Ook voor onderwijs

De Bewust Veilig Dag is er ook voor het onderwijs. Benut dit moment om uw leerlingen de basis te geven die relevant is voor veilig en gezond werken. Op 16 maart of daarna verzorgt II Mens en werk, een  samenwerkingsverband van sociale partners op het gebied van veilig en gezond werken,  op verschillende onderwijslocaties toolboxmeetings. Wees er snel bij want het aantal te vergeven instructies is beperkt. Bij een te groot aantal aanvragen, plannen we graag met de onderwijsinstelling een later moment in. Want Bewust Veilig gaat verder dan één dag in het jaar! Aanmelden kan via info@ii-mensenwerk.nl.

 

Deel deze pagina