DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Draag jij ook bij aan energiebesparing in de industrie? Inschrijving AIEEAA-training gestart!

19-06-2018

Draag jij ook bij aan energiebesparing in de industrie? Inschrijving AIEEAA-training gestart!

Vijfdaagse praktijkgerichte training in het identificeren, concretiseren en overbrengen van industriële energiebesparingsmogelijkheden

Efficiënte aandrijfsystemen, automatisering, robotisering en Internet of Things-toepassingen leveren een grote bijdrage aan de energiebesparing in de industrie. De praktijkgerichte training Adviseur Industriële Energie Efficiënte Aandrijfsystemen en Automatisering (AIEEAA) stelt u in staat hier concreet mee aan de slag te gaan. De training leert u de besparingsmogelijkheden te zien, concrete oplossingen uit te werken en de uitkomsten overtuigend te presenteren. U kunt u nu voor de in 2019 startende training inschrijven!
 

De AIEEAA-training komt voort uit de samenwerking tussen het Kennisnetwerk Efficiënte Elektrische Aandrijfsystemen (KEEA)  -  waarin Uneto-VNI, HPG, FEDA en RVO.nl deelnemen -, OTIB en de opleiders NCOI Techniek & Veiligheid en Boertien Vergouwen Overduin. De samenwerking heeft de overgang naar een CO2-neutrale energiehuishouding van alle bedrijven in Nederland als doel.

Programma

De praktijkgerichte HBO(+)-training richt zich op het deskundig kunnen uitvoeren van energie-audits, in het bijzonder met betrekking tot aandrijfsystemen. Naast het versterken van uw technische kennis en vaardigheden leert u ook draagvlak voor duurzame investeringen te creëren, uw presentatie- en rapportagetechnieken te versterken en om te gaan met weerstand. Onder leiding van experts uit de branche doorloopt u alle stappen in het auditproces. Ook werkt u gedurende het programma een auditrapportage uit en adviseert u een focusbedrijf. U sluit het programma af met de presentatie van de uitkomsten van de audit en maakt bovendien kans op het behalen van het AIEEAA-diploma.

Doelgroep

De training is speciaal bedoeld voor technische vakmensen in de industrie die zich willen specialiseren in de besparing van energie door efficiënte aandrijfsystemen en automatisering. Omdat het trainingsprogramma op HBO(+)-niveau wordt verzorgd, heeft u bij voorkeur een HBO-bachelor elektrotechniek, werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde afgerond. Ook beschikt u bij voorkeur over een aantal jaren praktijkervaring in een industriële omgeving. 

Data en locaties

De IAEEAA-training start in juni 2019 en bestaat uit vijf trainingsdagen van 8.00 tot 16.00 uur. De trainingen vinden plaats in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Meer informatie en aanmelden

Kijk hier voor het volledige trainingsprogramma, de kosten en uw aanmeldingsmogelijkheid. Meer informatie over het samenwerkingsprogramma vindt u hier.

Deel deze pagina