DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

DuurzaamDoen Lunchlezing: Connect 2025 Welke rol vervult u binnen de energietransitie?

29-05-2019

DuurzaamDoen Lunchlezing: Connect 2025 Welke rol vervult u binnen de energietransitie?

Meld je aan voor de DuurzaamDoen Lunchlezing: 20 juni 2019

ROC Friese Poort Centrum Duurzaam, Techniek Nederland, OTIB, Bedrijfsopleidingen en Installatiewerk Noord nodigen u graag uit voor een Duurzaam Doen Lunchlezing op donderdag 20 juni: CONNECT2025: Welke rol vervult u binnen de energietransitie?

Theo J. Ockhuijsen
Techniekbedrijven ontkomen er niet meer aan. De Energietransitie, circulaire economie, verstedelijking en steeds verder gaande digitalisering: ontwikkelingen waar u nu dagelijks mee geconfronteerd wordt en een essentiële rol speelt.
 
Als spreker neem ik u mee in de trends en ontwikkelingen, kansen en bedreigingen die de energietransitie ons brengt. En als adviseur help ik ondernemingen om de energietransitie praktisch te vertalen naar wat uw organisatie kan en wellicht moet doen om te overleven naar de toekomst.

CONNECT2025: Werk aan de winkel!
Het rapport CONNECT2025 is de toekomstverkenning voor Nederland en verschillende technische branches. Techniek speelt de hoofdrol hierin. Maar hoe pakt u die kansen?
 
In een interactieve presentatie van maakt u kennis met de 6 vitale thema’s uit CONNECT2025 voor de toekomstontwikkeling van de verschillende samenwerkende branches en waar u als (aankomend) vakman zelf werk van moet maken.

Energy College: Gas 2.0
Met Energy College Gas 2.0 spelen alle ROC 's in Noord Nederland een actieve rol binnen de energietransitie. Het doel is om samen met het bedrijfsleven studenten te enthousiasmeren voor de techniek en op te leiden als vakman/vrouw in de energietransitie. Anja Hulshof en Liesbeth Horstman vertellen wat er de afgelopen maanden is gedaan er wat de toekomst plannen zijn. Verder wordt de nieuwe website gelanceerd.

Programma
11.45 uur inloop met een broodje
12.15 uur welkom door Roeland Westra
12.25 uur Theo J. Ockhuijsen van Innovatie Express
13.10 uur Anja Hulshof van Energy College
13.20 uur Liesbeth Horstman van Drenthe College
13.30 uur afronding

Locatie en aanmelden
De lezing vindt plaats op donderdag 20 juni 2019 van 12.15 uur tot 13.30 uur (inloop met een broodje vanaf 11.45 uur). Bij het ROC aan de Anne Wadmanwei 6, 8915 BD EJ in Leeuwarden.
Via deze link kunt u zich aanmelden.
 

Deel deze pagina