DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Duurzame inzetbaarheid: hoe kunnen voeding en een gezonde leefstijl daaraan bijdragen?

29-11-2018

Duurzame inzetbaarheid: hoe kunnen voeding en een gezonde leefstijl daaraan bijdragen?

VitaliTea bijeenkomst 7 februari 2019

Leer het tijdens de VitaliTea, een bijeenkomst over vitaliteit en gezondheid voor ondernemende vrouwen in de Metaal en Installatietechniek.

Voeding, gezondheid en leefstijl spelen een grote rol in de duurzame inzetbaarheid van mensen. Hoe dit toe te passen, zowel persoonlijk als binnen de bedrijfssfeer, is een andere discussie. En daar gaan we het met elkaar over hebben op 7 februari 2019 in De Verspillingsfabriek te Veghel. Aan bod komen nieuwe inzichten op het gebied van voeding, de relatie met gezondheid en hoe deze twee te combineren. Verder bespreken we dilemma’s rondom het thema duurzame inzetbaarheid.

Resultaat

Aan het eind van deze VitaliTea heb je ervaring opgedaan met het bewust kiezen van voeding en welke invloed dit heeft op je gezondheid en leefstijl. Ook heb je inzicht in de dilemma’s waarmee je te maken hebt of krijgt wanneer je met duurzame inzetbaarheid aan de slag gaat binnen je persoonlijke of bedrijfsomgeving. Maar niet alleen inzicht, ook informatie en handvatten waarmee je de volgende dag meteen aan de slag te kunt.

Ook meedoen?

Meld je dan nu direct aan via deze link.

 

Deel deze pagina