DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest

Home > Over Otib > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Eerste tranche Sectorplan afgerond

05-09-2017

Eerste tranche Sectorplan afgerond

Bedankt voor de plezierige samenwerking!

De eerste tranche van het Sectorplan is afgerond. Dit betekent dat bedrijven in dit kader geen cofinanciering meer kunnen aanvragen voor investeringen in het versterken van vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling en het behouden van vaktalent. Vanzelfsprekend rondt OTIB de reeds in behandeling genomen verzoeken wel af.

De deadline voor het indienen van aanvraagdocumenten is al enige tijd verstreken. Tenzij OTIB Projectservice hier zelf om vraagt, kan OTIB daarom geen nieuwe documenten meer in behandeling nemen. U kunt dus ook geen nieuwe deelnemers meer aanmelden.

Uitbetaling subsidiegelden

OTIB heeft alle documenten die binnen de gestelde termijn én op de juiste wijze zijn aangeleverd verwerkt. Op basis hiervan heeft OTIB subsidieoverzichten opgesteld die naar u zijn (dan wel nog worden) gemaild. In sommige gevallen kan het zijn dat OTIB, voorafgaand aan de definitieve uitbetaling, u nog om aanvullende documenten vraagt om de verantwoording van de aanvraag te completeren. Dit in verband met eventuele vervolgcontroles door het Ministerie van Sociale Zaken.

OTIB Projectservice bedankt alle bedrijven voor de plezierige samenwerking en een correcte en tijdige aanlevering van documenten!

Deel deze pagina