DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest

Home > Over Otib > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Effectief aan de slag met de 100.000 banenafspraak

Kosteloos advies op maat!

08-05-2017

Effectief aan de slag met de 100.000 banenafspraak

Aan de slag met de 100.000 banenafspraak

Gemotiveerde werknemers zijn hard nodig in de technische installatiebranche. Niet voor niets zijn er al veel bedrijven aan de slag gegaan met de 100.000 banenafspraak. De motivatie is helder, maar hoe zorgt u voor het juiste takenpakket? Op welke manier kunt u zorgen dat uw huidige werknemers efficiënter kunnen gaan werken? Het UWV komt graag bij u langs om kosteloos een analyse uit te voeren bij uw bedrijf.

Kosteloos meedoen aan onderzoek
Het Expertisecentrum Inclusieve Arbeidsorganisatie van de Universiteit Maastricht wil, samen met experts van het UWV, in kaart brengen hoe werkzoekenden uit de doelgroep een bijdrage kunnen leveren aan de technische installatiebranche. OTIB is daarom, gezamenlijk met het Expertisecentrum, op zoek naar bedrijven die willen meewerken aan het onderzoek. Met als resultaat voor uw bedrijf; Een helder functieprofiel, inzicht in taken die overgedragen kunnen worden en op de wijze waarop werkprocessen efficiënter kunnen worden ingericht. Zodat u direct met het Werkgeversservicepunt de juiste gemotiveerde werknemers kan selecteren.

Wie ging u voor?
Jack van Boxmeer, directeur van InstallatieWerk Zuidoost liet eind vorig jaar een scan uitvoeren door het UWV. Het UWV bracht in kaart welke werkzaamheden bij een conciërge uit de 100.000 banendoelgroep belegd konden worden. Van Boxmeer: “Het eindresultaat is dat ik nu een mooi functieprofiel heb. Niet de kaartenbak van UWV, maar de behoefte van mijn bedrijf staat centraal. Ik kijk uit naar de kandidaten.”

Meer informatie
Wij hopen van harte dat u aan het onderzoek wilt meedoen en zien uit naar uw aanmelding. Voor vragen of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Participatiewetcoördinator Gert Ruiter via g.ruiter@otib.nl.

Deel deze pagina