DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Effectief communiceren kun je leren!

23-05-2019

Effectief communiceren kun je leren!

Meld je aan voor de bijeenkomst ‘Effectief communiceren kun je leren!’op 18 juni

Op dinsdag 18 juni organiseert OTIB de bijeenkomst ‘Effectief communiceren kun je leren!’, speciaal voor ondernemende vrouwen in de technische installatiebranche. De bijeenkomst in de Wenumhoeve in Wenum-Wiesel is de ideale mogelijkheid om samen met andere ondernemende vrouwen meer kennis te ontwikkelen over communicatie en gedrag.

Alles valt of staat met goede communicatie. Dat geldt zeker ook in de technische installatiebranche. Een goede manier van communiceren bevordert onderlinge relaties, geeft energie en versterkt de algehele effectiviteit van bedrijven. Inzicht in de eigen gedragsstijl, en in die van een ander, helpen hierbij. In deze bijeenkomst leren de deelnemers hoe zij gedragsstijlen kunnen herkennen en hoe zij deze kunnen beïnvloeden.

Persoonlijke stempel
Na een gezamenlijke lunch gaan de deelnemers onder leiding van Tanja Geutskens aan de slag om meer inzicht te krijgen in hun eigen persoonlijke gedragsstijlen, in de gedragsstijlen van de ander en in het verbeteren van de onderlinge communicatie. Door middel van praktische oefeningen, die gericht zijn op de dagelijkse praktijk, krijgen deelnemende vrouwen direct inzetbare handvatten voor flexibelere communicatieve vaardigheden. Na afloop is er de mogelijkheid tot netwerken met een drankje en een borrelhapje.

Je deelname aan de bijeenkomst is kosteloos. Aanmelden kan via deze link

Deel deze pagina