DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Over OTIB > Nieuws
rss
RSS staat voor Really Simple Syndication en levert regelmatig bijgewerkte inhoud van onze website. Als u zich (kosteloos) abonneert, controleert uw browser onze website automatisch en wordt nieuwe inhoud gedownload zodat u kunt zien wat er nieuw is sinds u de feed voor het laatst hebt geopend.

Equiperen van de HR professional op 14 november in Rotterdam

19-09-2019

Equiperen van de HR professional op 14 november in Rotterdam

HR-themadag 2019

De opleidingsfondsen A+O Metalektro, OOM en OTIB organiseren in de regio’s Zuid-West  en Zuid Nederland de jaarlijkse HR-themadag. Deze dag organiseren wij speciaal voor onze HR-contacten. Wij bieden verschillende workshops aan en daarnaast is er volop gelegenheid om collega's uit vergelijkbare branches te ontmoeten. Dit jaar is het thema ‘Equiperen van de HR professional’.

Programma
9.00 uur                            Ontvangst met koffie en thee

9.30 uur - 12.30 uur         Keuze uit de volgende workshops: 
    Workshop 1 - Employer    Branding
    Workshop 2 - Strategisch Vitaliteitsmanagement en Vitaal Leiderschap


12.30 uur - 13.25 uur        Lunch en de mogelijkheid tot netwerken/bijpraten

13.30 uur - 16.30 uur        Keuze uit de volgende workshops:
    Workshop 3 - Recruitment
    Workshop 4 - HR Metrics and Analytics

Voor meer informatie over de workshops, klik hier.

Aanmelden en informatie
Zorg dat je erbij bent! Mail naar m.jonkman@ao-metalektro.nl om je aan te melden. Geef in deze mail aan welke workshops je wilt volgen en of je gebruik wilt maken van de lunch.

Gezien de opzet van de dag is er ruimte voor ongeveer 15 deelnemers per workshop. Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding. Je aanmelding is pas definitief als je van Marloes Jonkman een bevestigingsmail hebt ontvangen. De bevestigingsmail ontvang je een dag na je aanmelding. Voor het geval een workshop vol is, kun je ook een tweede voorkeur opgeven. Mocht je na aanmelding onverhoopt toch verhinderd zijn, wil je dit dan tijdig laten weten, zodat anderen je plaats kunnen innemen. Binnen 48 uur voor aanvang van de themadag zal er een no-show fee van 75 euro accommodatie kosten worden doorberekend.

Heb je vragen over deze dag? Neem dan contact op met Marloes Jonkman, regiomanager Zuid-West A+O metalektro op nummer 06-23780419 of Fred van Kesteren, regiomanager Zuid Holland OTIB op nummer 06–29434634.

Deel deze pagina